Morkų ir obuolių uogienė

Morkų ir obuolių uogienė

3.8 (8 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Labai originali ir skani uogienė iš morkų ir obuolių. Šiam uogienei gaminti geriausia naudoti saldžius obuolius. Tiks bet kokios morkos. Saldžią uogienę reikia virti mažiausiai 30 minučių, kaitra turi būti minimali. Įpilkite cukraus kiekį pagal skonį. Paruoštą uogienę galite sudėti į bet kokio dydžio stiklainius.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2~3 vnt
  • Morkos
    1 vnt (didelė)
  • Cukrus
    80~100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite obuolius kubeliais.
    2. Nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite obuolius kubeliais.
  • Reklama
  • Tą patį padarykite su morkomis.
    3. Tą patį padarykite su morkomis.
  • Obuolius ir morkas sudėkite į puodą.
    4. Obuolius ir morkas sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus.
    5. Įpilkite cukraus.
  • Virkite uogienę ant silpnos ugnies iki norimos konsistencijos.
    6. Virkite uogienę ant silpnos ugnies iki norimos konsistencijos.
  • Reklama
  • Paruoštą uogienę sudėkite į stiklinį indą.
    7. Paruoštą uogienę sudėkite į stiklinį indą.
  • Obuolių ir morkų uogienė paruošta! Gero apetito!
    8. Obuolių ir morkų uogienė paruošta! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai