Purūs blynai su kefyru be kiaušinių
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Jei susidūrėte su ta pačia problema: blynai pasidarė labai ploni, kai tik išėmėte juos iš karštos keptuvės, tuomet jums reikės mano recepto puriems ir skaniems blynams. Noriu, kad blynai būtų purūs, bet jei į juos neįmušite kiaušinių, jie labiau atrodo kaip maži paplotėliai. Nežinau, kokia paslaptis, bet šio recepto dėka net kiaušinių dėti nereikia, o kepiniai išeis taip, kaip norisi. Blynus rekomenduoju valgyti tiesiai iš keptuvės, kol jie karšti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinė50 gramų
-
Granuliuotas cukrus75 gramų
-
Kefyras0.4 litro
-
Karštas vanduo100 mililitrų
-
Soda1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
-
Citrinų rūgštis1 žiupsnelis
-
Miltai2 stiklinės
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę su žiupsneliu druskos ir granuliuotu cukrumi.
-
2. Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Miltus sumaišykite su nedideliu žiupsneliu sodos ir citrinos rūgštimi (ant peilio galo), tada suberkite į skystus ingredientus. Išmaišykite.
-
4. Užpilkite karštu vandeniu (ne verdančiu), gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10-15 minučių.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite blynus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Blynus apverskite į kitą pusę.
-
Reklama
-
7. Blynelius dėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
-
8. Blynelius perkelkite į lėkštę ir iškart patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama