Purūs blynai su kefyru be kiaušinių
5 (1 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								35 min.
						Apie receptą
Jei susidūrėte su ta pačia problema: blynai pasidarė labai ploni, kai tik išėmėte juos iš karštos keptuvės, tuomet jums reikės mano recepto puriems ir skaniems blynams. Noriu, kad blynai būtų purūs, bet jei į juos neįmušite kiaušinių, jie labiau atrodo kaip maži paplotėliai. Nežinau, kokia paslaptis, bet šio recepto dėka net kiaušinių dėti nereikia, o kepiniai išeis taip, kaip norisi. Blynus rekomenduoju valgyti tiesiai iš keptuvės, kol jie karšti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Pieno produktai / 
					# MiltaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Grietinė50 gramų
- 
													Granuliuotas cukrus75 gramų
- 
													Kefyras0.4 litro
- 
													Karštas vanduo100 mililitrų
- 
													Soda1 žiupsnelis
- 
													Druska1 žiupsnelis
- 
													Citrinų rūgštis1 žiupsnelis
- 
													Miltai2 stiklinės
- 
													Aliejuspagal poreikį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę su žiupsneliu druskos ir granuliuotu cukrumi. 1. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę su žiupsneliu druskos ir granuliuotu cukrumi.
- 
                                                     2. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. 2. Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Miltus sumaišykite su nedideliu žiupsneliu sodos ir citrinos rūgštimi (ant peilio galo), tada suberkite į skystus ingredientus. Išmaišykite. 3. Miltus sumaišykite su nedideliu žiupsneliu sodos ir citrinos rūgštimi (ant peilio galo), tada suberkite į skystus ingredientus. Išmaišykite.
- 
                                                     4. Užpilkite karštu vandeniu (ne verdančiu), gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10-15 minučių. 4. Užpilkite karštu vandeniu (ne verdančiu), gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10-15 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite blynus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. 5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite blynus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
- 
                                                     6. Blynus apverskite į kitą pusę. 6. Blynus apverskite į kitą pusę.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Blynelius dėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius. 7. Blynelius dėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
- 
                                                     8. Blynelius perkelkite į lėkštę ir iškart patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Blynelius perkelkite į lėkštę ir iškart patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















