Purūs blynai su kefyru be kiaušinių

Purūs blynai su kefyru be kiaušinių

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Jei susidūrėte su ta pačia problema: blynai pasidarė labai ploni, kai tik išėmėte juos iš karštos keptuvės, tuomet jums reikės mano recepto puriems ir skaniems blynams. Noriu, kad blynai būtų purūs, bet jei į juos neįmušite kiaušinių, jie labiau atrodo kaip maži paplotėliai. Nežinau, kokia paslaptis, bet šio recepto dėka net kiaušinių dėti nereikia, o kepiniai išeis taip, kaip norisi. Blynus rekomenduoju valgyti tiesiai iš keptuvės, kol jie karšti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinė
    50 gramų
  • Granuliuotas cukrus
    75 gramų
  • Kefyras
    0.4 litro
  • Karštas vanduo
    100 mililitrų
  • Soda
    1 žiupsnelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Citrinų rūgštis
    1 žiupsnelis
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje sumaišykite grietinę su žiupsneliu druskos ir granuliuotu cukrumi.
    1. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę su žiupsneliu druskos ir granuliuotu cukrumi.
  • Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
    2. Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Miltus sumaišykite su nedideliu žiupsneliu sodos ir citrinos rūgštimi (ant peilio galo), tada suberkite į skystus ingredientus. Išmaišykite.
    3. Miltus sumaišykite su nedideliu žiupsneliu sodos ir citrinos rūgštimi (ant peilio galo), tada suberkite į skystus ingredientus. Išmaišykite.
  • Užpilkite karštu vandeniu (ne verdančiu), gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10-15 minučių.
    4. Užpilkite karštu vandeniu (ne verdančiu), gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite blynus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite blynus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Blynus apverskite į kitą pusę.
    6. Blynus apverskite į kitą pusę.
  • Reklama
  • Blynelius dėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
    7. Blynelius dėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
  • Blynelius perkelkite į lėkštę ir iškart patiekite. Gero apetito!
    8. Blynelius perkelkite į lėkštę ir iškart patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai