Bulvių kroketai su kumpiu

Bulvių kroketai su kumpiu

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Bulvių kroketai yra kepti bulvių rutuliukai, labai skanūs. Siūlau vieną receptą tarp daugelio kitų. Norint paruošti bulvių kroketus, reikia išvirti bulves, paruošti dubenėlius su išplaktu kiaušiniu, miltais ir džiūvėsėliais, įkaitinti aliejų. Tada apvoliojame kroketus ir kepame.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvė
    600 gramų
  • Kumpis
    150 gramų
  • Didelis kiaušinis
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    50 gramų
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Aliejus
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir leiskite atvėsti.
    1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir leiskite atvėsti.
  • Supjaustykite smulkiai kumpį.
    2. Supjaustykite smulkiai kumpį.
  • Reklama
  • Bulvės neturi visiškai atšalti, kol dar šiltos, sutarkuokite. Apskritai, kai tingiu, tai tiesiog sutrinu bulvių grūstuvu.
    3. Bulvės neturi visiškai atšalti, kol dar šiltos, sutarkuokite. Apskritai, kai tingiu, tai tiesiog sutrinu bulvių grūstuvu.
  • Bulvės sutrinamos, o dabar į jas reikia įdėti 2 šaukštus miltų, kiaušinio trynį ir susmulkintą kumpį.
    4. Bulvės sutrinamos, o dabar į jas reikia įdėti 2 šaukštus miltų, kiaušinio trynį ir susmulkintą kumpį.
  • Reklama
  • Atskyrėme baltymus nuo trynio ir dabar turime plakti, kol susidarys putos.
    5. Atskyrėme baltymus nuo trynio ir dabar turime plakti, kol susidarys putos.
  • Turėtume turėti 3 dubenėlius: vieną su plaktu kiaušinio baltymu, antrą su džiūvėsėliais, trečią su miltais.
    6. Turėtume turėti 3 dubenėlius: vieną su plaktu kiaušinio baltymu, antrą su džiūvėsėliais, trečią su miltais.
  • Reklama
  • Negilų puodą su aliejumi uždėkite ant ugnies ir užvirinkite.
    7. Negilų puodą su aliejumi uždėkite ant ugnies ir užvirinkite.
  • Iš bulvių ir kumpio masės formuojame rutuliukus.
    8. Iš bulvių ir kumpio masės formuojame rutuliukus.
  • Reklama
  • Rutuliukus apvoliokite miltuose, tada suvilgykite baltymuose ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    9. Rutuliukus apvoliokite miltuose, tada suvilgykite baltymuose ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Kroketus panardinkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    10. Kroketus panardinkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Kai kroketai iškeps, padėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
    11. Kai kroketai iškeps, padėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai