Bulvių ir varškės užkepėlė

Bulvių ir varškės užkepėlė

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Užkepėlė iš tarkuotų bulvių ir varškės. Ją lengva paruošti, ingredientai yra prieinami, o patiekalas yra labai skanus. Galima patiekti su daržovėmis ir česnakiniu padažu. Užkepėlei rinkitės riebią ir nerūgščią varškę. Gamindami reguliuokite grietinės kiekį. Jei varškė sausa, įpilkite daugiau grietinės. Be svogūnų laiškų, galite pridėti česnako, krapų ar špinatų. Česnakinis padažas sėkmingai papildo užkepėlę ir užpildo ją skoniu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Varškė
    300 gramų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Svogūnų laiškai
    1 saujelė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti su grietine ir druska.
    2. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska.
  • Reklama
  • Pridėti varškės.
    3. Pridėti varškės.
  • Bulves nulupkite, sutarkuokite ir supilkite į dubenį. Pabarstykite maltais pipirais.
    4. Bulves nulupkite, sutarkuokite ir supilkite į dubenį. Pabarstykite maltais pipirais.
  • Reklama
  • Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.
    5. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.
  • Supilkite mišinį į silikoninę formą ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Kepti 180-190 laipsnių temperatūroje.
    6. Supilkite mišinį į silikoninę formą ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Kepti 180-190 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Bulvių ir varškės užkepėlė paruošta. Gero apetito!
    7. Bulvių ir varškės užkepėlė paruošta. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai