Bulvių ir varškės užkepėlė
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Užkepėlė iš tarkuotų bulvių ir varškės. Ją lengva paruošti, ingredientai yra prieinami, o patiekalas yra labai skanus. Galima patiekti su daržovėmis ir česnakiniu padažu. Užkepėlei rinkitės riebią ir nerūgščią varškę. Gamindami reguliuokite grietinės kiekį. Jei varškė sausa, įpilkite daugiau grietinės. Be svogūnų laiškų, galite pridėti česnako, krapų ar špinatų. Česnakinis padažas sėkmingai papildo užkepėlę ir užpildo ją skoniu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Varškė300 gramų
-
Grietinė3 šaukštai
-
Kiaušiniai2~3 vnt
-
Svogūnų laiškai1 saujelė
-
Druska1 žiupsnelis
-
Juodieji pipirai1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska.
-
Reklama
-
3. Pridėti varškės.
-
4. Bulves nulupkite, sutarkuokite ir supilkite į dubenį. Pabarstykite maltais pipirais.
-
Reklama
-
5. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.
-
6. Supilkite mišinį į silikoninę formą ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Kepti 180-190 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Bulvių ir varškės užkepėlė paruošta. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama