Kotletai su morkomis

Kotletai su morkomis

4.5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Kad kotletai būtų skanesni ir sultingesni, siūlau pabandyti į faršą įdėti morkų. Šis originalus receptas jums parodys, kaip gaminti kotletus su morkomis. Tai pravers tikroms namų šeimininkėms! Norėdami pagaminti kotletus su morkomis, aš imu jau paruoštą maltą mėsą, porą skiltelių česnako ir vieną vidutinę morką. Į faršą rekomenduoju dėti prieskonių: muskato, kalendros ar net paprikos. Jau paruoštus kotletus mėgstu patiekti su bulvių koše ar makaronais. Skanus!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    50~100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Morkas ir česnaką sutarkuokite.
    2. Morkas ir česnaką sutarkuokite.
  • Reklama
  • Į maltą mėsą suberkite morkas ir česnaką. Ten pat įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais.
    3. Į maltą mėsą suberkite morkas ir česnaką. Ten pat įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Maltą mėsą gerai išmaišykite, rekomenduoju minkyti 10 min.
    4. Maltą mėsą gerai išmaišykite, rekomenduoju minkyti 10 min.
  • Reklama
  • Pabarstykite stalą miltais. Iš faršo suformuokite rutuliukus ir apvoliokite juos miltuose.
    5. Pabarstykite stalą miltais. Iš faršo suformuokite rutuliukus ir apvoliokite juos miltuose.
  • Paspauskite rutuliukus iš kiekvienos pusės, kad susidarytų 1,5-2 cm storio kotletai. Pabarstykite juos miltais.
    6. Paspauskite rutuliukus iš kiekvienos pusės, kad susidarytų 1,5-2 cm storio kotletai. Pabarstykite juos miltais.
  • Reklama
  • Kepkite kotletus 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps ant vidutinės ugnies nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Rekomenduoju pa...
    7. Kepkite kotletus 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps ant vidutinės ugnies nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Rekomenduoju patiekti karštą su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai