Bulvių apkepas su mėsa ir mocarela

Bulvių apkepas su mėsa ir mocarela

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Bulvių apkepo su mėsa ir mocarela receptas. Vištiena su bulvėmis ir sūriu – puiki vakarienė ar pietūs. Bulvių apkepą su sūriu ir vištiena paruošti visai nesunku. Supjaustykite bulves ir sudėkite į vištieną, pusvalandžiui pašaukite į orkaitę. Pigu, paprasta ir labai skanu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Vištienos krūtinėlė (ant kaulo)
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Mocarelos sūris
    160 gramų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Pipirai ir druska
    1 pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais (maždaug penkių milimetrų storio). Vištienos mėsą atskiriame nuo kaulo ir sup...
    1. Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais (maždaug penkių milimetrų storio). Vištienos mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome kubeliais, maždaug 2x2 centimetrų.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną iki šviesiai auksinės rudos spa...
    2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Pasiruoškite kepimo formą, pusę bulvių dėkite ant formos dugno, suberkite jas į pakepintą svogūną, pipirus ir druską. Ant viršaus išbarst...
    3. Pasiruoškite kepimo formą, pusę bulvių dėkite ant formos dugno, suberkite jas į pakepintą svogūną, pipirus ir druską. Ant viršaus išbarstykite apkeptus svogūnus.
  • Mėsos gabalėlius tolygiai paskleiskite ant svogūnų sluoksnio. Vėl pipirai ir druska.
    4. Mėsos gabalėlius tolygiai paskleiskite ant svogūnų sluoksnio. Vėl pipirai ir druska.
  • Reklama
  • Uždenkite mėsą likusiais bulvių griežinėliais. Paruošiame įdarą. Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną ir išmaišyti. Supilkite šį m...
    5. Uždenkite mėsą likusiais bulvių griežinėliais. Paruošiame įdarą. Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną ir išmaišyti. Supilkite šį mišinį į troškinimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę trisdešimčiai minučių (orkaitės temperatūra 190 laipsnių). Tada išimkite formą ir apkepo paviršių paskleiskite griežinėliais pjaustytą mocarelą. Įdėkite atgal į orkaitę. Kai sūris išsilydys, patikrinkite mėsos ir bulvių pasirengimą.
  • Patiekalas paruoštas. Puodą galima patiekti karštą arba šaltą.
    6. Patiekalas paruoštas. Puodą galima patiekti karštą arba šaltą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai