Bulvės po mėsos kailiu

Bulvės po mėsos kailiu

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Puikus ir greitai pagaminamas patiekalas, kuris neužims daug jūsų laiko. Šis patiekalas patiks visiems bulvių su mėsa mėgėjams. Pagrindiniai šio patiekalo ingredientai yra: bulvės, mėsa, sūris, lašiniai. Išbandykite, tikrai apsilaižysite pirštus.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Majonezas
    300 gramų
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Kietasis sūris
    200 gramų
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Lašiniai
    200 gramų
  • Pipirai ir druska
    1 pagal skonį
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pievagrybiai
    6 vnt
  • Mėsa
    700 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia smulkiais gabalėliais supjaustykite lašinius. Tada padėkite ant paruoštos kepimo skardos.
    1. Pirmiausia smulkiais gabalėliais supjaustykite lašinius. Tada padėkite ant paruoštos kepimo skardos.
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite plonais gabalėliais. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    2. Bulves nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite plonais gabalėliais. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Tada sumaišykite pjaustytas bulves su svogūnais, čia įdėkite šiek tiek majonezo, pipirų ir druskos. Paskleiskite kepimo skardoje ant laši...
    3. Tada sumaišykite pjaustytas bulves su svogūnais, čia įdėkite šiek tiek majonezo, pipirų ir druskos. Paskleiskite kepimo skardoje ant lašinių.
  • Grybai taip pat supjaustomi plonais pusžiedžiais ir paskleidžiami ant ankstesnio sluoksnio. Mėsą susukame per mėsmalę arba smulkiai ir sm...
    4. Grybai taip pat supjaustomi plonais pusžiedžiais ir paskleidžiami ant ankstesnio sluoksnio. Mėsą susukame per mėsmalę arba smulkiai ir smulkiai supjaustome ir užtepame ant grybų sluoksnio. Taip pat pipirai ir druska. Jei norite, galite pridėti baziliko.
  • Reklama
  • Viską patepkite majonezu. Pomidorus nuplauname, supjaustome pusžiedžiais ir paskleidžiame ant mėsos sluoksnio.
    5. Viską patepkite majonezu. Pomidorus nuplauname, supjaustome pusžiedžiais ir paskleidžiame ant mėsos sluoksnio.
  • Dabar vėl sutepkite majonezu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Kai praeina nustatytas laikas, kepimo skardą ištraukiame iš ork...
    6. Dabar vėl sutepkite majonezu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Kai praeina nustatytas laikas, kepimo skardą ištraukiame iš orkaitės, ant viršaus pabarstome žolelėmis, tarkuotu sūriu ir vėl dedame į orkaitę. Turi susidaryti sūrio plutelė.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai