Agrastų uogienė su apelsinais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Aš dar niekada nedariau aromatingesnės ir skanesnės uogienės! Neįtikėtinai skanu, nes apelsinas prideda aromato, o dėl to, kad iš agrastų pašalinome sėklytes, uogienė vienodesnės tekstūros. Žodžiu, labai skanu, labai rekomenduoju šį agrastų uogienės receptą!
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Apelsinai4 vnt
-
Agrastai1 kilogramas
-
Cukrus1 kilogramas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Agrastus nuplaukite, išvalykite ir nuo kiekvienos uogos žirklėmis, pincetu ar šaukštu atsargiai pašalinkite vidurį su sėklomis.
-
2. Apelsinus supjaustykite gabalėliais, išimkite sėklas ir sudėkite į blenderį.
-
Reklama
-
3. Dabar maišytuve sumaišykite apelsinus ir agrastus keliomis partijomis. Svarbiausia, kad proporcijos būtų vienodos.
-
4. Visą tyrę supilkite į dubenį ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kaskart pamaišydami po truputį suberkite cukrų.
-
6. Sudėkite į sterilius stiklainius ir laikykite šaldytuve. Arba šiek tiek pavirkite, kad būtų galima laikyti visą žiemą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama