Agrastų uogienė su apelsinais

Agrastų uogienė su apelsinais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Aš dar niekada nedariau aromatingesnės ir skanesnės uogienės! Neįtikėtinai skanu, nes apelsinas prideda aromato, o dėl to, kad iš agrastų pašalinome sėklytes, uogienė vienodesnės tekstūros. Žodžiu, labai skanu, labai rekomenduoju šį agrastų uogienės receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Apelsinai
    4 vnt
  • Agrastai
    1 kilogramas
  • Cukrus
    1 kilogramas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agrastus nuplaukite, išvalykite ir nuo kiekvienos uogos žirklėmis, pincetu ar šaukštu atsargiai pašalinkite vidurį su sėklomis.
    1. Agrastus nuplaukite, išvalykite ir nuo kiekvienos uogos žirklėmis, pincetu ar šaukštu atsargiai pašalinkite vidurį su sėklomis.
  • Apelsinus supjaustykite gabalėliais, išimkite sėklas ir sudėkite į blenderį.
    2. Apelsinus supjaustykite gabalėliais, išimkite sėklas ir sudėkite į blenderį.
  • Reklama
  • Dabar maišytuve sumaišykite apelsinus ir agrastus keliomis partijomis. Svarbiausia, kad proporcijos būtų vienodos.
    3. Dabar maišytuve sumaišykite apelsinus ir agrastus keliomis partijomis. Svarbiausia, kad proporcijos būtų vienodos.
  • Visą tyrę supilkite į dubenį ir išmaišykite.
    4. Visą tyrę supilkite į dubenį ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Kaskart pamaišydami po truputį suberkite cukrų.
    5. Kaskart pamaišydami po truputį suberkite cukrų.
  • Sudėkite į sterilius stiklainius ir laikykite šaldytuve. Arba šiek tiek pavirkite, kad būtų galima laikyti visą žiemą.
    6. Sudėkite į sterilius stiklainius ir laikykite šaldytuve. Arba šiek tiek pavirkite, kad būtų galima laikyti visą žiemą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai