Lavašas su sūriu, lašiša ir žolelėmis
3.8 (16 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Lavašo suktinukai, tai užkandis mėgstamas visų. Šį patiekalą galima pasigaminti tiek kasdienai, tiek šventei. Tai gana paprasta. Pažiūrėkite, kaip gaminti lavašą su sūriu, lašiša ir žolelėmis. Šį užkandį galima patiekti šaltą (tiesiai iš šaldytuvo) arba kepti keptuvėje arba orkaitėje. Į vidų dedama įvairiausių produktų, labai populiarūs įdarai – raudona žuvis, krabų lazdelės, sūris.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lengvai sūdyta lašiša300 gramų
-
Lavašas1 vnt
-
Krapai1 krūvelė
-
Lydytas sūris200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš pakuotės išimu lavašą ir išvynioju ant stalo. Lydytą sūrį turiu tepamą, tad šaukštu paskirstau per visą lavašo paviršių (nuo kiekvieno krašto palieku 1 centimetrą).
-
2. Raudoną žuvį supjaustau plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Susmulkintą žuvį paskirstykite per visą lavašo paviršių.
-
4. Krapus nuplaukite ir nuvalykite servetėlėmis ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Susmulkintomis žolelėmis pabarstykite žuvies viršų per visą lavašo lakštą.
-
6. Susuku į tankų vyniotinį, tada bus patogiau pjaustyti. Lavašą suvynioju į plėvelę ir dedu į šaldytuvą 1 valandai.
-
Reklama
-
7. Iš šaldytuvo išimu lavašo vyniotini ir supjaustau aštriu peiliu, o tada patiekiu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (16 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama