Bulgariški ryžiai

Bulgariški ryžiai

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Ryžiai yra universalus maistas. Jie puikiai dera su mėsa, jūros gėrybėmis, vaisiais ir daržovėmis. Ryžių patiekalai skanūs, lengvi ir maistingi. Bulgariški ryžiai virti su daržovėmis ir žolelėmis. Į šiuos ryžius galite įdėti šiek tiek šviežio arba malto čili. Tai labai skanus ir sveikas patiekalas, kuris gali būti patiekiamas pietums ar vakarienei, taip pat puikiai tinka gavėnios stalui.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ilgagrūdžiai ryžiai
    150 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Saldžioji paprika (raudona)
    1 vnt
  • Pomidorai
    2~3 vnt
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Šviežios petražolės
    1 krūva
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Ryžiai gali būti naudojami ir apvalūs.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Ryžiai gali būti naudojami ir apvalūs.
  • Svogūną ir papriką nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Svogūną ir papriką nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.
    3. Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite susmulkintą svogūną, papriką ir pakepinkite kelias minutes, kol suminkštės. Tada sudėkite pomidor...
    4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite susmulkintą svogūną, papriką ir pakepinkite kelias minutes, kol suminkštės. Tada sudėkite pomidorus ir kepkite dar 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Nuplaukite ryžius.
    5. Nuplaukite ryžius.
  • Į keptuvę su daržovėmis suberkite ryžius.
    6. Į keptuvę su daržovėmis suberkite ryžius.
  • Reklama
  • Užpilkite karštu vandeniu, kad pasidengtų 1-2 pirštais virš turinio. Užvirkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite uždengę, kol sum...
    7. Užpilkite karštu vandeniu, kad pasidengtų 1-2 pirštais virš turinio. Užvirkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite uždengę, kol suminkštės.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles.
    8. Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles.
  • Reklama
  • Išvirtus ryžius pagal skonį pagardinkite daržovėmis, suberkite žoleles ir česnaką. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 15 minučių, kad ...
    9. Išvirtus ryžius pagal skonį pagardinkite daržovėmis, suberkite žoleles ir česnaką. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 15 minučių, kad ryžiai prisitrauktų.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai