Braškių šerbetas

Braškių šerbetas

5 (7 įvertinimai)

1-3 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Braškių šerbetas yra puiki neriebi alternatyva įprastiems ledams. Deserto paruošimas užtrunka tik 10 minučių.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 stiklinė
  • Citrinų sultys
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdėkite braškes į virtuvinį kombainą arba maišytuvą ir išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite atsikratyti mažų sėklų, braškes ištrin...
    1. Įdėkite braškes į virtuvinį kombainą arba maišytuvą ir išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite atsikratyti mažų sėklų, braškes ištrinkite per sietą. Priešingu atveju supilkite gautą braškių tyrę į dubenį.
  • Įpilkite pieno, citrinos sulčių ir cukraus.
    2. Įpilkite pieno, citrinos sulčių ir cukraus.
  • Reklama
  • Maišykite ingredientus kartu su šluotele. Laikykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kol mišinys atšals.
    3. Maišykite ingredientus kartu su šluotele. Laikykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kol mišinys atšals.
  • Atšaldytą braškių mišinį suberkite į ledų aparatą ir užšaldykite pagal gamintojo nurodymus.
    4. Atšaldytą braškių mišinį suberkite į ledų aparatą ir užšaldykite pagal gamintojo nurodymus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (7 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai