Braškių ir žemuogių uogienė

Braškių ir žemuogių uogienė

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Kartu virdamos braškės ir žemuogės sustiprina viena kitos skonį. Todėl virkite tokią uogienę ir nedvejokite! Verdant uogienę susidarys putos, būtinai jas pašalinkite. Uogienė puikiai tinka kepiniams, konditerijos gaminiams gaminti ar tiesiog gerti arbatą su šeima.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žemuogės
    500 gramų
  • Braškių
    700 gramų
  • Cukrus
    1 kilogramas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite uogas, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite uogas, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
  • Suberkite uogas į maišytuvą
    2. Suberkite uogas į maišytuvą
  • Reklama
  • Sutrinkite iki vientisos masės.
    3. Sutrinkite iki vientisos masės.
  • Uogų mišinį supilkite į puodą storu dugnu ir suberkite cukrų. Uogienę virkite ant silpnos ugnies, užvirus, 20-30 min. Laikas priklauso nu...
    4. Uogų mišinį supilkite į puodą storu dugnu ir suberkite cukrų. Uogienę virkite ant silpnos ugnies, užvirus, 20-30 min. Laikas priklauso nuo uogų sultingumo ir norimo tankumo. Paruoštą uogienę sudėkite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir leiskite visiškai atvėsti. Po to stiklainius uždarykite dangteliais ir atidėkite saugojimui.
  • Reklama
  • Puikūs pasiruošimai!
    5. Puikūs pasiruošimai!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai