Braškių ir varškės pyragas

Braškių ir varškės pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Būtinai pasigaminkite desertą pagal šį receptą. Atidžiai skaitykite toliau, kaip pasigaminti braškių ir varškės pyragą. Jis bus be kepimo, sluoksniuotas ir su žele. Koks jis skanus! Rūgščios uogos su saldžiu kreminiu sluoksniu ir trapios tešlos pagrindu – labai gardu! Toks desertas vertas restorano meniu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapūs sausainiai
    400 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Varškė
    300 gramų
  • Braškės
    350 gramų
  • Želatina
    20 gramų
  • Braškių skonio želė
    20 gramų
  • Grietinė
    3/4 stiklinės
  • Cukrus
    1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sulaužykite sausainius į gabalus ir sutrinkite juos į trupinius. Ištirpinkite sviestą ant ugnies ir sumaišykite su trupiniais, kol susida...
    1. Sulaužykite sausainius į gabalus ir sutrinkite juos į trupinius. Ištirpinkite sviestą ant ugnies ir sumaišykite su trupiniais, kol susidarys vientisa masė.
  • Paimkite kepimo skardą, ant dugno sudėkite paruoštą masę. Įdėkite skardą į šaldytuvą 15 minučių.
    2. Paimkite kepimo skardą, ant dugno sudėkite paruoštą masę. Įdėkite skardą į šaldytuvą 15 minučių.
  • Reklama
  • Tuo tarpu paruoškite kreminį sluoksnį. Sudėkite cukrų, varškę ir grietinę į trintuvą. Nuplaukite braškes ir pašalinkite kotelius. Sudėkit...
    3. Tuo tarpu paruoškite kreminį sluoksnį. Sudėkite cukrų, varškę ir grietinę į trintuvą. Nuplaukite braškes ir pašalinkite kotelius. Sudėkite pusę uogų į trintuvą. Plakite iki vientisos masės.
  • Želatiną ištirpinkite dviejuose šaukštuose karšto vandens ir supilkite į braškių masę. Viską išmaišykite. Užpilkite masę ant sausainių fo...
    4. Želatiną ištirpinkite dviejuose šaukštuose karšto vandens ir supilkite į braškių masę. Viską išmaišykite. Užpilkite masę ant sausainių formoje. Tada 15 minučių padėkite į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Likusias braškes supjaustykite ir gražiai išdėliokite ant varškės sluoksnio. Ištirpinkite želė dubenyje.
    5. Likusias braškes supjaustykite ir gražiai išdėliokite ant varškės sluoksnio. Ištirpinkite želė dubenyje.
  • Užpilkite uogas dalimi želė. Palaikykite šaldytuve 1 valandą, tada užpilkite likusia želė. Palikite pyragą šaldytuve, kol visiškai sustin...
    6. Užpilkite uogas dalimi želė. Palaikykite šaldytuve 1 valandą, tada užpilkite likusia želė. Palikite pyragą šaldytuve, kol visiškai sustings. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai