Braškių ir varškės pyragas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Būtinai pasigaminkite desertą pagal šį receptą. Atidžiai skaitykite toliau, kaip pasigaminti braškių ir varškės pyragą. Jis bus be kepimo, sluoksniuotas ir su žele. Koks jis skanus! Rūgščios uogos su saldžiu kreminiu sluoksniu ir trapios tešlos pagrindu – labai gardu! Toks desertas vertas restorano meniu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Trapūs sausainiai400 gramų
-
Sviestas100 gramų
-
Varškė300 gramų
-
Braškės350 gramų
-
Želatina20 gramų
-
Braškių skonio želė20 gramų
-
Grietinė3/4 stiklinės
-
Cukrus1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sulaužykite sausainius į gabalus ir sutrinkite juos į trupinius. Ištirpinkite sviestą ant ugnies ir sumaišykite su trupiniais, kol susidarys vientisa masė.
-
2. Paimkite kepimo skardą, ant dugno sudėkite paruoštą masę. Įdėkite skardą į šaldytuvą 15 minučių.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu paruoškite kreminį sluoksnį. Sudėkite cukrų, varškę ir grietinę į trintuvą. Nuplaukite braškes ir pašalinkite kotelius. Sudėkite pusę uogų į trintuvą. Plakite iki vientisos masės.
-
4. Želatiną ištirpinkite dviejuose šaukštuose karšto vandens ir supilkite į braškių masę. Viską išmaišykite. Užpilkite masę ant sausainių formoje. Tada 15 minučių padėkite į šaldytuvą.
-
Reklama
-
5. Likusias braškes supjaustykite ir gražiai išdėliokite ant varškės sluoksnio. Ištirpinkite želė dubenyje.
-
6. Užpilkite uogas dalimi želė. Palaikykite šaldytuve 1 valandą, tada užpilkite likusia želė. Palikite pyragą šaldytuve, kol visiškai sustings. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama