Bobas chorba

Bobas chorba

5 (2 įvertinimai)

4-5 Porcijos
13 val.

Apie receptą

Tradicinis bulgarų virtuvės patiekalas, kuris yra jo skiriamasis bruožas. Patiekalas yra sotus ir skanus, o bet kuri bulgarų šeimininkė žino, kaip jį gaminti. Sriubos sudėtyje yra specialių baltųjų pupelių, tačiau jei jų nėra, galite naudoti kitas. Šis patiekalas bus puiki alternatyva įprastiems barščiams ir paįvairins jūsų šeimos racioną. Įdomaus ir sodraus skonio. Jūs tikrai turėtumėte atkreipti dėmesį į šį patiekalą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    0,5 kilogramo
  • Vanduo
    1,5 litro
  • Morkos
    2 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Salierų šaknis
    100~150 gramų
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    150 mililitrų
  • Petražolės
    1 krūva
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pupeles pirmiausia per naktį reikia pamirkyti šaltame vandenyje. Tačiau pamirkyti gali užtekti ir 6 valandų.
    1. Pupeles pirmiausia per naktį reikia pamirkyti šaltame vandenyje. Tačiau pamirkyti gali užtekti ir 6 valandų.
  • Svogūnus, morkas, papriką, saliero šaknį, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Svarbiausia, kad visos daržovės būtų vienodo dydžio. ...
    2. Svogūnus, morkas, papriką, saliero šaknį, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Svarbiausia, kad visos daržovės būtų vienodo dydžio. Česnaką nuvalome ir išspaudžiame per spaudą.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, ant įkaitinto paviršiaus apkepkite pirmiausia svogūną, tada morkas ir salierą. Po kelių minučių su...
    3. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, ant įkaitinto paviršiaus apkepkite pirmiausia svogūną, tada morkas ir salierą. Po kelių minučių suberkite paprikas ir pomidorus, išmaišykite ir pakepinkite kelias minutes.
  • Išmirkytas pupeles suberkite į daržoves puode, užpilkite 2 stiklinėmis vandens, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 50-60 min.
    4. Išmirkytas pupeles suberkite į daržoves puode, užpilkite 2 stiklinėmis vandens, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 50-60 min.
  • Reklama
  • Supilkite likusį vandenį, suberkite česnaką, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir lauro lapą, pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipi...
    5. Supilkite likusį vandenį, suberkite česnaką, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir lauro lapą, pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipirų, išmaišykite ir virkite 20-30 min. Paruoštą sriubą supilstykite į dubenėlius ir patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai