Blyneliai su varške ir obuoliais
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Labai svarbu gerai pradėti dieną! Ateinančią dieną siūlau pradėti nuo skanių blynelių su varškės-obuolių įdaru ir cinamonu. Lengvi, švelnūs ir burnoje tirpstantys blynai – jie taps jūsų mėgstamiausiais! Namuose gaminkime blynus su varške ir obuoliais. Blynams kepti: į pieną įmuškite kiaušinius, išmaišykite, tada pagal skonį įberkite druskos ir cukraus. Pamažu suberkite miltus, išmaišykite tešlą iki vientisos masės. Blynus apkepkite keptuvėje, apkepdami iš abiejų pusių. Paruošti blynai užpildomi varškės ir obuolių įdaru, tada suvyniojami į vokus ar vamzdelius. Sėkmės!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Blynai10 vnt
-
Obuoliai3 vnt
-
Varškė400 gramų
-
Medus2 šaukštai
-
Cukrus3 šaukštai
-
Cinamonas1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime įdarą. Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
-
2. Kepkite, kol suminkštės.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite varškę ir medų.
-
4. Lėkštėje padėkite blyną, į centrą įdėkite 1 valomą šaukštą įdaro. Sulankstykite blyną.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama