Blyneliai su sūriu ir dešra
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šie blyneliai yra greitas, skanus ir sotus užkandis. Jų paruošimas užtrunka labai trumpai, todėl galite kepti blynelius net pusryčiams. Ant viršaus uždėkite grietinės. Blynams kepti rinkitės ne patį šviežiausią kefyrą. Geriau, jei jis jau kelias dienas pastovėjęs.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūris100 gramų
-
Kefyras200 mililitrų
-
Miltai200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Virta dešra150 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus1 šaukštas
-
Augalinis aliejus3 šaukštai (+ kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonimi.
-
2. Dubenyje sumaišykite kiaušinį su cukrumi ir druska.
-
Reklama
-
3. Supilkite kefyrą į dubenį. Išmaišykite.
-
4. Įberkite miltų ir įmaišykite juos į tešlą.
-
Reklama
-
5. Įpilkite augalinio aliejaus. Paruošta tešla turėtų būti gana tiršta.
-
6. Virtą dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
7. Į tešlą įmaišykite sūrį ir dešrą.
-
8. Į karštą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu išdėliokite tešlą.
-
Reklama
-
9. Kepkite blynus ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
10. Blynelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
-
Reklama
-
11. Blyneliai paruošti!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama