Blyneliai su sūriu ir dešra

Blyneliai su sūriu ir dešra

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šie blyneliai yra greitas, skanus ir sotus užkandis. Jų paruošimas užtrunka labai trumpai, todėl galite kepti blynelius net pusryčiams. Ant viršaus uždėkite grietinės. Blynams kepti rinkitės ne patį šviežiausią kefyrą. Geriau, jei jis jau kelias dienas pastovėjęs.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūris
    100 gramų
  • Kefyras
    200 mililitrų
  • Miltai
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Virta dešra
    150 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai (+ kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonimi.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonimi.
  • Dubenyje sumaišykite kiaušinį su cukrumi ir druska.
    2. Dubenyje sumaišykite kiaušinį su cukrumi ir druska.
  • Reklama
  • Supilkite kefyrą į dubenį. Išmaišykite.
    3. Supilkite kefyrą į dubenį. Išmaišykite.
  • Įberkite miltų ir įmaišykite juos į tešlą.
    4. Įberkite miltų ir įmaišykite juos į tešlą.
  • Reklama
  • Įpilkite augalinio aliejaus. Paruošta tešla turėtų būti gana tiršta.
    5. Įpilkite augalinio aliejaus. Paruošta tešla turėtų būti gana tiršta.
  • Virtą dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    6. Virtą dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Į tešlą įmaišykite sūrį ir dešrą.
    7. Į tešlą įmaišykite sūrį ir dešrą.
  • Į karštą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu išdėliokite tešlą.
    8. Į karštą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu išdėliokite tešlą.
  • Reklama
  • Kepkite blynus ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    9. Kepkite blynus ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Blynelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
    10. Blynelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
  • Reklama
  • Blyneliai paruošti!
    11. Blyneliai paruošti!
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai