Blyneliai su slyvomis

Blyneliai su slyvomis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Įsibėgėjus slyvų sezonui, pats metas gaminti naminius blynelius. Lengviausias variantas – blynai su slyvomis. Dėl to blynai bus švelnūs ir labai skanūs. Man patinka, kad blyneliuose yra daug slyvų. Taip pat galite patiekti blynus su medumi, įvairiais sirupais, kondensuotu pienu. Taip pat rinkitės mėgstamus gėrimus, prie blynų dera pienas ar arbata.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    100~120 gramų
  • Kepimo milteliai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Slyvos
    4~6 vnt
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į gilų dubenį įmuškite kelis didelius kiaušinius.
    2. Į gilų dubenį įmuškite kelis didelius kiaušinius.
  • Reklama
  • Į kiaušinius įdėkite šlakelį grietinės. Grietinė gali būti bet kokio riebumo.
    3. Į kiaušinius įdėkite šlakelį grietinės. Grietinė gali būti bet kokio riebumo.
  • Į dubenį įdėkite cukraus. Jei pageidaujama, cukrų galima pakeisti bet kokiu saldikliu.
    4. Į dubenį įdėkite cukraus. Jei pageidaujama, cukrų galima pakeisti bet kokiu saldikliu.
  • Reklama
  • Suberkite kvietinius miltus ir kepimo miltelius.
    5. Suberkite kvietinius miltus ir kepimo miltelius.
  • Plaktuvu gerai išmaišykite ingredientus, kad neliktų gumuliukų.
    6. Plaktuvu gerai išmaišykite ingredientus, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Slyvas nuplaukite ir nusausinkite, tada išimkite kauliuką. Slyvas supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į tešlą.
    7. Slyvas nuplaukite ir nusausinkite, tada išimkite kauliuką. Slyvas supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į tešlą.
  • Sumaišykite visus ingredientus.
    8. Sumaišykite visus ingredientus.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir patepkite trupučiu aliejaus, šaukštu dėkite tešlą. Blynus kepkite ant silpnos ugnies po 1,5 minutės iš kiekvienos ...
    9. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite trupučiu aliejaus, šaukštu dėkite tešlą. Blynus kepkite ant silpnos ugnies po 1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai