Blyneliai su pienu ir varške

Blyneliai su pienu ir varške

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Įdaryti blyneliai su varške puikiai tiks pusryčiams ar sotam užkandžiui. Šiuos saldžius blynus galima patiekti ir kaip desertą. Užpildykite juos uogiene arba kondensuotu pienu. Įdarui blynai turi būti ploni. Būtent tai gausite, jei virkite juos piene. Pienas gali turėti bet kokio riebumo.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    700 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    4 šaukštai (2 šaukštai į tešlą, 2 šaukštai į įdarą)
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Miltai
    150 gramų
  • Varškė
    300 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Razinos
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Įdarui rinkitės minkštą ir ne sausą varškę.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Įdarui rinkitės minkštą ir ne sausą varškę.
  • Kiaušinius įmuškite į dubenį.
    2. Kiaušinius įmuškite į dubenį.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite cukrų ir žiupsnelį druskos.
    3. Į dubenį supilkite cukrų ir žiupsnelį druskos.
  • Tada įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Sumaišykite.
    4. Tada įpilkite pieno ir augalinio aliejaus. Sumaišykite.
  • Reklama
  • Įpilkite miltų, kad tešla būtų norimos konsistencijos.
    5. Įpilkite miltų, kad tešla būtų norimos konsistencijos.
  • Tešla bus gana skysta.
    6. Tešla bus gana skysta.
  • Reklama
  • Įkaitinkite blynų keptuvę ir patepkite aliejumi. Plonu tešlos sluoksniu užpilkite visą keptuvės paviršių.
    7. Įkaitinkite blynų keptuvę ir patepkite aliejumi. Plonu tešlos sluoksniu užpilkite visą keptuvės paviršių.
  • Iškepkite plonus auksinius blynus.
    8. Iškepkite plonus auksinius blynus.
  • Reklama
  • Gatavus blynus dėkite vieną ant kito ir uždenkite dangčiu. Taip jie neišdžius.
    9. Gatavus blynus dėkite vieną ant kito ir uždenkite dangčiu. Taip jie neišdžius.
  • Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10-15 minučių, kad išbringtų. Tada razinas nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
    10. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10-15 minučių, kad išbringtų. Tada razinas nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
  • Reklama
  • Įdarui varškę sumaišykite su cukrumi ir razinomis. Įpilkite grietinės, šiek tiek atidėkite kepimui.
    11. Įdarui varškę sumaišykite su cukrumi ir razinomis. Įpilkite grietinės, šiek tiek atidėkite kepimui.
  • Ant blyno uždėkite šiek tiek varškės įdaro ir susukite į vyniotinį.
    12. Ant blyno uždėkite šiek tiek varškės įdaro ir susukite į vyniotinį.
  • Kepimo formą lengvai ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją blynus.
    13. Kepimo formą lengvai ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją blynus.
  • Reklama
  • Blynus patepkite grietine ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 12-15 minučių.
    14. Blynus patepkite grietine ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 12-15 minučių.
  • Kepant grietinė įsigers į blynus.
    15. Kepant grietinė įsigers į blynus.
  • Gatavus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
    16. Gatavus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai