Blyneliai su mėsa ir porais

Blyneliai su mėsa ir porais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Kas nemėgsta blynų įdaryti mėsa? Įprasti variantai atrodo nuobodūs, o jūs norite nustebinti savo šeimą? Tada jums reikia šio recepto! Gražūs trikampiai slepia subtilų mėsos ir sūrio įdarą. Malta mėsa blynams gali būti kokia. Geriausia naudoti labai gazuotą mineralinį vandenį, tada blynai bus subtilūs. Blynų kraštų per daug neapkepkite, bus labai sunku juos suformuoti taip, kad laikytųsi įdaras. Kai tik ant paviršiaus neliks skysčio, nedelsdami išimkite.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    50 mililitrų
  • Sausos mielės
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Gazuotas mineralinis vanduo
    50 mililitrų
  • Miltai
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Sūris
    50 gramų
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Porai
    100 gramų (stiebas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Porą nuplaukite ir nusausinkite, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Porą nuplaukite ir nusausinkite, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą ir kepkite 10 minučių, maišydami i...
    2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą ir kepkite 10 minučių, maišydami ir suskaidydami didelius gabalėlius.
  • Reklama
  • Porus supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais ir suberkite į keptą faršą. Viską pagardinkite druska, pipirais ir kepkite dar 10-15 minuči...
    3. Porus supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais ir suberkite į keptą faršą. Viską pagardinkite druska, pipirais ir kepkite dar 10-15 minučių, kol iškeps. Nukelkite įdarą nuo ugnies ir atvėsinkite.
  • Į šiltą pieną suberkite cukrų ir sausas mieles ir išmaišykite iki vientisos masės. Mišinį padėkite į šiltą vietą, kad mielės pradėtų veikti.
    4. Į šiltą pieną suberkite cukrų ir sausas mieles ir išmaišykite iki vientisos masės. Mišinį padėkite į šiltą vietą, kad mielės pradėtų veikti.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite šiltą mineralinį vandenį ir išmaišykite.
    5. Į dubenį supilkite šiltą mineralinį vandenį ir išmaišykite.
  • Miltus persijokite į dubenį, įberkite druskos ir maišykite, kol tešla taps vientisa. Uždenkite dubenį ir palikite 15 minučių kambario tem...
    6. Miltus persijokite į dubenį, įberkite druskos ir maišykite, kol tešla taps vientisa. Uždenkite dubenį ir palikite 15 minučių kambario temperatūroje.
  • Reklama
  • 12 centimetrų skersmens keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dalį tešlos supilkite į keptuvę, paskle...
    7. 12 centimetrų skersmens keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dalį tešlos supilkite į keptuvę, paskleiskite į blyną ir kepkite tik iš vienos pusės. Apatinė dalis turi būti auksinė, o viršus – tvirtas.
  • Blyną iš keptuvės perkelkite į lėkštę, apkepta puse žemyn. Į centrą dėkite po šaukštą kepto faršo su porais ir tarkuotu sūriu.
    8. Blyną iš keptuvės perkelkite į lėkštę, apkepta puse žemyn. Į centrą dėkite po šaukštą kepto faršo su porais ir tarkuotu sūriu.
  • Reklama
  • Suimkite du kraštus beveik iki vidurio, tada laisvo puslankio vidurį pritraukite prie siūlės ir suspauskite likusius du kraštus. Turėtumė...
    9. Suimkite du kraštus beveik iki vidurio, tada laisvo puslankio vidurį pritraukite prie siūlės ir suspauskite likusius du kraštus. Turėtumėte gauti trikampį su trimis kraštais.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite blynus siūle į viršų. Kepimo skardą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 6-7 minutes...
    10. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite blynus siūle į viršų. Kepimo skardą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 6-7 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite blynus su mėsa ir porais ir nedelsdami patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai