Blyneliai su lašiša
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus, neįprastas užkandis – blynai su žuvimi. Tokį patiekalą galite paruošti tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniams pietums ar vakarienei. Jei norite, į varškės masę galite įdėti žolelių ir česnako. Kad blynus būtų galima įdaryti įdaru, jie turi būti ploni. Blynų tešlos tirštumą reguliuokite įpildami pieno ir miltų.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus2 šaukštai
-
Pienas600 mililitrų
-
Miltai230 gramų
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Kreminis sūris300 gramų
-
Lašiša300 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite naudoti bet kokio riebumo pieną.
-
2. Blynų tešlai kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
-
Reklama
-
3. Supilkite pieną ir augalinį aliejų.
-
4. Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Įkaitintą blynų keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite tešlą. Tolygiai paskirstykite plonu sluoksniu per visą keptuvės paviršių.
-
6. Kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Blynelius sudėkite vieną ant kito ir uždenkite dangčiu, kad neišdžiūtų.
-
8. Kiekvieną blyną aptepkite kreminiu sūriu.
-
Reklama
-
9. Ant kreminio sūrio uždėkite plonai supjaustytą lašišą.
-
10. Blyną su įdaru susukite į ritinį.
-
Reklama
-
11. Supjaustykite susuktus blynus gabalėliais.
-
12. Patiekite iškeptus blynus su lašiša.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama