Blyneliai įdaryti vištiena ir grybais
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar namuose mėgstate blynelius? Daugelyje šeimų šis patiekalas yra nepakeičiamas net ant šventinio stalo. Daugelis šeimininkių namuose ruošia vištiena ir grybais įdarytus blynus net šventiniam stalui. Šiuo patiekalu savo šeimą palepinu gana dažnai, o įdarui renkuosi bet kokius ingredientus. Blynai gali būti ne tik saldūs, bet ir sūrūs.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai300 gramų
-
Vanduo400 mililitrų
-
Druska ir cukruspagal skonį
-
Grybai200 gramų
-
Vištienos filė1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Prieš kepdami blynus paruoškite įdarą. Vištienos filė išvirkite ir tuo pačiu apkepkite grybus. Įpusėjus kepti suberkite svogūną.
-
2. Dabar pats laikas pasigaminti pagrindą blynams. Išplakite kiaušinius, įpilkite cukraus, druskos pagal skonį ir vandens. Vietoj vandens galite naudoti pieną arba kefyrą.
-
Reklama
-
3. Pabaigoje suberkite miltus ir plakite iki vientisos masės. Galite naudoti maišytuvą arba maišytuvą.
-
4. Įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Leiskite jiems šiek tiek atvėsti, o tuo tarpu pereikime prie įdaro.
-
Reklama
-
5. Vištienos filė supjaustykite, sumaišykite su keptais grybais ir svogūnais ir, jei norite, įberkite sūrio. Į centrą dėkite įdarą.
-
6. Blynus suvyniokite ir sudėkite į vieną indą. Prieš valgant juos galima lengvai apkepti iš abiejų pusių svieste arba tiesiog pakaitinti mikrobangų krosnelėje. Juos galite valgyti ir su padažu: sumaišykite grietinę su žolelėmis arba majonezą su žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama