Blyneliai įdaryti vištiena ir grybais

Blyneliai įdaryti vištiena ir grybais

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar namuose mėgstate blynelius? Daugelyje šeimų šis patiekalas yra nepakeičiamas net ant šventinio stalo. Daugelis šeimininkių namuose ruošia vištiena ir grybais įdarytus blynus net šventiniam stalui. Šiuo patiekalu savo šeimą palepinu gana dažnai, o įdarui renkuosi bet kokius ingredientus. Blynai gali būti ne tik saldūs, bet ir sūrūs.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    300 gramų
  • Vanduo
    400 mililitrų
  • Druska ir cukrus
    pagal skonį
  • Grybai
    200 gramų
  • Vištienos filė
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prieš kepdami blynus paruoškite įdarą. Vištienos filė išvirkite ir tuo pačiu apkepkite grybus. Įpusėjus kepti suberkite svogūną.
    1. Prieš kepdami blynus paruoškite įdarą. Vištienos filė išvirkite ir tuo pačiu apkepkite grybus. Įpusėjus kepti suberkite svogūną.
  • Dabar pats laikas pasigaminti pagrindą blynams. Išplakite kiaušinius, įpilkite cukraus, druskos pagal skonį ir vandens. Vietoj vandens ga...
    2. Dabar pats laikas pasigaminti pagrindą blynams. Išplakite kiaušinius, įpilkite cukraus, druskos pagal skonį ir vandens. Vietoj vandens galite naudoti pieną arba kefyrą.
  • Reklama
  • Pabaigoje suberkite miltus ir plakite iki vientisos masės. Galite naudoti maišytuvą arba maišytuvą.
    3. Pabaigoje suberkite miltus ir plakite iki vientisos masės. Galite naudoti maišytuvą arba maišytuvą.
  • Įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Leiskite jiems šiek tiek atvėsti, o tuo tarpu pereikime prie įdaro.
    4. Įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Leiskite jiems šiek tiek atvėsti, o tuo tarpu pereikime prie įdaro.
  • Reklama
  • Vištienos filė supjaustykite, sumaišykite su keptais grybais ir svogūnais ir, jei norite, įberkite sūrio. Į centrą dėkite įdarą.
    5. Vištienos filė supjaustykite, sumaišykite su keptais grybais ir svogūnais ir, jei norite, įberkite sūrio. Į centrą dėkite įdarą.
  • Blynus suvyniokite ir sudėkite į vieną indą. Prieš valgant juos galima lengvai apkepti iš abiejų pusių svieste arba tiesiog pakaitinti mi...
    6. Blynus suvyniokite ir sudėkite į vieną indą. Prieš valgant juos galima lengvai apkepti iš abiejų pusių svieste arba tiesiog pakaitinti mikrobangų krosnelėje. Juos galite valgyti ir su padažu: sumaišykite grietinę su žolelėmis arba majonezą su žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai