Blyneliai be kvietinių miltų

Blyneliai be kvietinių miltų

5 (1 įvertinimai)

12 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Šiandien daugelyje maisto prekių parduotuvių parduodama daugybė visokių miltų, ir jei dėl kokių nors priežasčių negalite ar nenorite naudoti kvietinių miltų, tuomet juos galėsite lengvai pakeisti. Blynai iš ryžių miltų kartu su avinžirnių miltais pasirodo tokie pat skanūs ir ploni.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžių miltai
    70 gramų
  • Avinžirnių miltai
    70 gramų
  • Pienas
    500 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Kukurūzų krakmolas
    2 šaukštai šaukštai (jei reikia)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus. Kiaušiniai ir pienas turi būti kambario temperatūros.
    1. Paruoškite savo ingredientus. Kiaušiniai ir pienas turi būti kambario temperatūros.
  • Suplakite du mažus kiaušinius į gilų dubenį ir išplakite iki putų.
    2. Suplakite du mažus kiaušinius į gilų dubenį ir išplakite iki putų.
  • Reklama
  • Supilkite pieną ir sviestą, toliau plakite.
    3. Supilkite pieną ir sviestą, toliau plakite.
  • Įmaišykite abiejų rūšių miltus, druską ir cukrų.
    4. Įmaišykite abiejų rūšių miltus, druską ir cukrų.
  • Reklama
  • Tešlą išplakite iki vientisos masės, padėkite mažiausiai 20 minučių. Būtinai leiskite ryžiams ir avinžirnių miltams išbrinkti.
    5. Tešlą išplakite iki vientisos masės, padėkite mažiausiai 20 minučių. Būtinai leiskite ryžiams ir avinžirnių miltams išbrinkti.
  • Po kurio laiko sutepkite įkaitintą keptuvę augaliniu aliejumi, supilkite ne visą tešlos samtį ir kepkite blynus 30 sekundžių iš kiekvieno...
    6. Po kurio laiko sutepkite įkaitintą keptuvę augaliniu aliejumi, supilkite ne visą tešlos samtį ir kepkite blynus 30 sekundžių iš kiekvienos pusės. Po pirmo blyno paaiškės, ar reikia įdėti krakmolo. Jei labai sunku pasukti blyną ir jis sulūžta, tada įpilkite 2 šaukštus kukurūzų krakmolo. Šį kartą man to nereikėjo. Prieš kiekvieną blyną tešlą išmaišykite samčiu.
  • Reklama
  • Sukraukite gatavus blynus ant didelio plokščio indo.
    7. Sukraukite gatavus blynus ant didelio plokščio indo.
  • Paruoštus blynus patiekite  su vaisiais, uogomis, uogiene ar sirupais. Į juos galite įvynioti bet kokį įdarą. Gero apetito!
    8. Paruoštus blynus patiekite su vaisiais, uogomis, uogiene ar sirupais. Į juos galite įvynioti bet kokį įdarą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai