Blynai su soda

Blynai su soda

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Sodrūs, skanūs ir neįtikėtinai skanūs blynai bus puikūs pusryčiai visai šeimai. Paruoškite tešlą blynams naudodami soda ir pieną. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norėdami pagerinti skonį, jei norite, į tešlą galite įdėti vanilino. Būtinai pabandykite pasigaminti blynelių su soda ir skaniai papusryčiausite ar užkąsite!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 mililitrų (bet kokio riebumo)
  • Miltai
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Soda
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Miltus persijokite į platų dubenį. Į jį įpilkite cukraus ir druskos. Išmaišykite.
    2. Miltus persijokite į platų dubenį. Į jį įpilkite cukraus ir druskos. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Įpilkite pieno, augalinio aliejaus, įmuškite kiaušinį. Išmaišykite masę.
    3. Įpilkite pieno, augalinio aliejaus, įmuškite kiaušinį. Išmaišykite masę.
  • Sodą užgesinkite actu. Į tešlą įpilkite soda.
    4. Sodą užgesinkite actu. Į tešlą įpilkite soda.
  • Reklama
  • Viską maišykite, kol gausis vienalytė tešla. Tešlos konsistencija turi kristi nuo šaukšto, o ne nubėgti.
    5. Viską maišykite, kol gausis vienalytė tešla. Tešlos konsistencija turi kristi nuo šaukšto, o ne nubėgti.
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę. Į ją dalimis sudėkite tešlą. Blynelius apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę. Į ją dalimis sudėkite tešlą. Blynelius apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Blynus sudėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu ir patiekite. Gero apetito!
    7. Blynus sudėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai