Blynai su pienu ir grietine

Blynai su pienu ir grietine

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Mėgstu savaitgalio pusryčius: nereikia skubėti į darbą, todėl turiu galimybę pasilepinti įvairiais skaniais dalykais. Aš jums papasakosiu, kaip kepti blynus su pienu ir grietine. Blynai su grietinės priedu yra purūs ir porėti. Jie auga tiesiai prieš mūsų akis. Tai labai pagaminti ir nereikalauja daug pastangų. Šie blynai puikiai tiks pusryčiams ar popietės užkandžiams. Patiekiu juos su medumi ar sirupu, galima ir su grietine ar uogiene.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 stiklinė
  • Grietinė
    0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Vanilė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    1.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite šakute, supilkite cukrų, pieną, grietinę, ištirpintą ir atvėsusį sviestą, vanilę. Išmaišau šluo...
    1. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite šakute, supilkite cukrų, pieną, grietinę, ištirpintą ir atvėsusį sviestą, vanilę. Išmaišau šluotele.
  • Miltus persijokite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir sodą, įberkite žiupsnelį druskos.
    2. Miltus persijokite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir sodą, įberkite žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Plona srovele supilkite skystus ingredientus į miltus ir visą laiką maišykite šluotele, plakdami, kol susidarys vienalytė konsistencija. ...
    3. Plona srovele supilkite skystus ingredientus į miltus ir visą laiką maišykite šluotele, plakdami, kol susidarys vienalytė konsistencija. Tešlą palieku 15 minučių, kad būtų klampesnė.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir šaukštu paskleiskite nedidelius apskritimus. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spal...
    4. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir šaukštu paskleiskite nedidelius apskritimus. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Blynus patiekiu su klevų sirupu.
    5. Blynus patiekiu su klevų sirupu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai