Blynai su pienu ir grietine
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Mėgstu savaitgalio pusryčius: nereikia skubėti į darbą, todėl turiu galimybę pasilepinti įvairiais skaniais dalykais. Aš jums papasakosiu, kaip kepti blynus su pienu ir grietine. Blynai su grietinės priedu yra purūs ir porėti. Jie auga tiesiai prieš mūsų akis. Tai labai pagaminti ir nereikalauja daug pastangų. Šie blynai puikiai tiks pusryčiams ar popietės užkandžiams. Patiekiu juos su medumi ar sirupu, galima ir su grietine ar uogiene.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1 stiklinė
-
Grietinė0.5 stiklinės
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Cukrus2 šaukštai
-
Sviestas2 šaukštai
-
Vanilė1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai1.5 stiklinės
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite šakute, supilkite cukrų, pieną, grietinę, ištirpintą ir atvėsusį sviestą, vanilę. Išmaišau šluotele.
-
2. Miltus persijokite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir sodą, įberkite žiupsnelį druskos.
-
Reklama
-
3. Plona srovele supilkite skystus ingredientus į miltus ir visą laiką maišykite šluotele, plakdami, kol susidarys vienalytė konsistencija. Tešlą palieku 15 minučių, kad būtų klampesnė.
-
4. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir šaukštu paskleiskite nedidelius apskritimus. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Blynus patiekiu su klevų sirupu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama