Blynai su mėsa orkaitėje
4.2 (5 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Vienas iš populiariausių ir skaniausių patiekalų pusryčiams ar vakarienei. Skanūs ir sultingi blynai su mėsa orkaitėje – tokių pusryčių neatsisakys nė vienas vyras. Šis sotus valgis suteikia energijos. Blynus galima įdaryti mėsa, kuri liko nuo pirmojo patiekalo ruošimo, mėsa gali būti kiauliena, jautiena, paukštiena. Jie yra ne tokie riebūs nei kepti keptuvėje. Ir švelnesni dėl pieno ir kiaušinių užpilo.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai2 stiklinės
-
Kiaušiniai3 vnt (2 kiaušiniai
-
Pienas0.6 litro (0,5 litro
-
Druskapagal skonį
-
Cukrus1 pagal skonį
-
Aliejus3 šaukštai (2
-
Mėsa400 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Malti juodieji pipirai2 žiupsniai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmas žingsnis – išvirti mėsą.
-
2. Kol mėsa verda, galite pasigaminti blynų tešlą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite kiaušinius, druską ir cukrų, pieną, tada suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir į tešlą supilkite augalinį aliejų.
-
Reklama
-
3. Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite plonus blynelius.
-
4. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Kepkite aliejuje.
-
Reklama
-
5. Iškepusią mėsą susmulkiname, suberiame pakepintą svogūną, druską, maltus pipirus. Sumalkite - sumaišykite mūsų įdarą blynams.
-
6. Ant blyno tepame pusantro šaukšto įdaro ir blynus suvyniojame į vokelį.
-
Reklama
-
7. Įdarytus blynus dedame į karščiui atsparią kepimo formą. Jei norite tiesiog iškepti blynus, be užpilo, tuomet formą patepkite aliejumi.
-
8. Pieną išplakti su kiaušiniu ir druska.
-
Reklama
-
9. Supilkite užpilą ant blynų ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama