Kopūstai žiemai stiklainiuose

Kopūstai žiemai stiklainiuose

5 (2 įvertinimai)

4-5 Porcijos
56 val.

Apie receptą

Traškūs ir skanūs kopūstai žiemai stiklainiuose padės bet kuriai šeimininkei. Paruoštas užkandis visada bus po ranka. Norėdami paruošti kopūstus stiklainiuose žiemai, jums reikės minimalaus prieskonių rinkinio, druskos, cukraus ir pipirų skoniui. Kopūstams rinkitės tankias, baltas, rudenines veisles. Tokie kopūstai visą žiemą stovės jūsų stiklainiuose.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltieji kopūstai
    1200 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Cukrus
    10 gramų
  • Druska
    15 gramų
  • Pipirai
    3
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nuo kopūsto nuimkite porą viršutinių lapų, daržovę supjaustykite plonomis juostelėmis. Galite naudoti aštrų peilį arba kopūstų tarka.
    2. Nuo kopūsto nuimkite porą viršutinių lapų, daržovę supjaustykite plonomis juostelėmis. Galite naudoti aštrų peilį arba kopūstų tarka.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite kopūstą ir morkas.
    3. Dubenyje sumaišykite kopūstą ir morkas.
  • Suberkite druską, cukrų, pipirų žirnelius, gerai išmaišykite ir patrinkite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
    4. Suberkite druską, cukrų, pipirų žirnelius, gerai išmaišykite ir patrinkite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
  • Reklama
  • Įdėkite kopūstą į stiklainį, paspauskite žemyn. Palikite 2-3 dienas ant stalo, uždengę dangčiu. Kopūstai taps sultingi ir pradės raugti.
    5. Įdėkite kopūstą į stiklainį, paspauskite žemyn. Palikite 2-3 dienas ant stalo, uždengę dangčiu. Kopūstai taps sultingi ir pradės raugti.
  • Perkelkite kopūstą į šaldytuvą arba rūsį, kur jie bus laikomi visą žiemą.
    6. Perkelkite kopūstą į šaldytuvą arba rūsį, kur jie bus laikomi visą žiemą.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai