Kopūstai žiemai stiklainiuose
5 (2 įvertinimai)
4-5 Porcijos
56 val.
Apie receptą
Traškūs ir skanūs kopūstai žiemai stiklainiuose padės bet kuriai šeimininkei. Paruoštas užkandis visada bus po ranka. Norėdami paruošti kopūstus stiklainiuose žiemai, jums reikės minimalaus prieskonių rinkinio, druskos, cukraus ir pipirų skoniui. Kopūstams rinkitės tankias, baltas, rudenines veisles. Tokie kopūstai visą žiemą stovės jūsų stiklainiuose.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai1200 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Cukrus10 gramų
-
Druska15 gramų
-
Pipirai3
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nuo kopūsto nuimkite porą viršutinių lapų, daržovę supjaustykite plonomis juostelėmis. Galite naudoti aštrų peilį arba kopūstų tarka.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite kopūstą ir morkas.
-
4. Suberkite druską, cukrų, pipirų žirnelius, gerai išmaišykite ir patrinkite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
-
Reklama
-
5. Įdėkite kopūstą į stiklainį, paspauskite žemyn. Palikite 2-3 dienas ant stalo, uždengę dangčiu. Kopūstai taps sultingi ir pradės raugti.
-
6. Perkelkite kopūstą į šaldytuvą arba rūsį, kur jie bus laikomi visą žiemą.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama