Blynai su mėsa ir ryžiais
4.5 (8 įvertinimai)
8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Blynai įdaryti įvairiais įdarais. Vienas iš tokių – mėsa su ryžiais. Šis įdaras yra labai sotus ir nepaprastai skanus. Sudėkite svogūnus ir prieskonius, pakeptus augaliniame aliejuje. Blynų gaminimo tradicija yra sena. Kaip ir anuomet, taip ir šiandien blynai ruošiami įvairiais būdais ir skirtingais įdarais. Pabandykite padaryti įdarą iš ryžių ir mėsos ir jums tikrai patiks. Maltą mėsą galite pasigaminti patys, arba galite naudoti jau paruoštą įdarą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Miltai2 stiklinės
-
Ryžiai1 stiklinė
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Malta mėsa300 gramų
-
Aliejus60 gramų
-
Pienas arba vanduo300 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kepti blynus visada malonu. Kol kepame blynus, reikia išvirti ryžius ir iš anksto pasiruošti įdarą.
-
2. Virkite ryžius, kol jie visiškai išvirs. Kruopščiai nuplauname ir dedame į kiaurasamtį.
-
Reklama
-
3. Kol verda ryžiai, paruoškite faršą. Galite pagaminti iš mėsos, sumaldami per mėsmalę, arba galite naudoti jau paruoštą.
-
4. Į keptuvę suberkite svogūnus. Kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Tada suberkite faršą, pasūdykite ir pagardinkite. Kepkite, kol paruduos, nuolat maišydami. Pabaigoje įpilu šiek tiek vandens ir troškinau mėsą ir svogūnus. Kai visas vanduo užvirs, įdarą galima nukelti nuo ugnies.
-
6. Kol įdaras vėsta kepame blynus tradiciniu būdu. Ryžius sumaišykite su malta mėsa ir svogūnais, pagal skonį pasūdykite ir suvyniokite į blyną.
-
Reklama
-
7. Karštus blynus su mėsa ir ryžiais patiekite kartu su grietine. Juos galima valgyti ir šaltus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama