Biskvitiniai vafliai

Biskvitiniai vafliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Purus vidus ir traški išorė – štai kas yra biskvitiniai vafliai. Paruoškite klasikinę biskvitinę tešlą ir iš jos kepkite vaflius – pasirodo tiesiog nerealiai skanu! Reguliariai kepu vaflius pagal šį receptą ir esu labai patenkinta rezultatu. Gali pasirodyti, kad jie nėra labai saldūs arba atvirkščiai, todėl cukraus kiekį reguliuokite patys. Kepimo metu vafliai puikiai nutolsta nuo darbinių plokščių ir visiškai nelimpa – tešla puikiai elgiasi dirbant.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Cukrus
    60 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Vanilinas
    2 gramai
  • Druska
    žiupsnelis
  • Aliejus
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kiaušinius atsargiai padalinkite į trynius, o baltymus – į atskirus švarius ir sausus dubenėlius.
    2. Kiaušinius atsargiai padalinkite į trynius, o baltymus – į atskirus švarius ir sausus dubenėlius.
  • Reklama
  • Įdėkite trynius į erdvų dubenį, įpilkite cukraus ir vanilino.
    3. Įdėkite trynius į erdvų dubenį, įpilkite cukraus ir vanilino.
  • Trynius plakite mikseriu su cukrumi, kol masė taps balta.
    4. Trynius plakite mikseriu su cukrumi, kol masė taps balta.
  • Reklama
  • Baltymus sudėkite į atskirą švarų ir sausą dubenį ir įberkite žiupsnelį druskos. Baltymus plakite, kol susidarys stabilios smailės. Jei a...
    5. Baltymus sudėkite į atskirą švarų ir sausą dubenį ir įberkite žiupsnelį druskos. Baltymus plakite, kol susidarys stabilios smailės. Jei apversite dubenį su baltymų mišiniu aukštyn kojomis, baltymai išliks nejudantys – tai bus plakimo rezultatas.
  • Išplaktus baltymus sudėkite į dubenį su trynių mišiniu. Mentele, švelniais judesiais, išlaikant orumą, baltą mišinį įmaišykite į trynių m...
    6. Išplaktus baltymus sudėkite į dubenį su trynių mišiniu. Mentele, švelniais judesiais, išlaikant orumą, baltą mišinį įmaišykite į trynių mišinį, kol visiškai susimaišys.
  • Reklama
  • Miltus išsijokite dalimis, švelniais judesiais maišydami miltus mentele.
    7. Miltus išsijokite dalimis, švelniais judesiais maišydami miltus mentele.
  • Dėl to tešla turėtų gautis labai puri, kaip biskvitas.
    8. Dėl to tešla turėtų gautis labai puri, kaip biskvitas.
  • Reklama
  • Įjunkite elektrinę vaflinę, kad įkaistų, darbo plokštes sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu silikoniniu kulinariniu šepetėliu. A...
    9. Įjunkite elektrinę vaflinę, kad įkaistų, darbo plokštes sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu silikoniniu kulinariniu šepetėliu. Aš dažniausiai tepu tik vieną kartą. Ant kiekvieno elektrinio vaflinio darbinio paviršiaus dėkite po vieną šaukštą biskvitinės tešlos. Kepkite vaflius 3-4 minutes.
  • Vaflius patiekite su mėgstamu sirupu ir uogomis.
    10. Vaflius patiekite su mėgstamu sirupu ir uogomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai