Birus sūrio pyragas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Kiekvienas, kuris mėgsta sūrio pyragus, tikrai pamėgs šį skanų pyragą. Jis turi ploną trapų pagrindą ir didelį sūrio įdaro sluoksnį. Šis sūrio pyragas gaminamas labai paprastai ir greitai, iš turimų ingredientų. Sūrį galite naudoti pagal savo skonį, česnaką galite pakeisti prieskoniais pagal savo skonį. Prieš pjaustant ir patiekiant pyragą geriausia atvėsinti, nes šiltas pagrindas gana minkštas. Gero apetito!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1/2 stiklinės
-
Manų kruopos1/4 stiklinės
-
Sviestas100 gramų
-
Kepimo milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Grietinė 25%75 gramai
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Sutarkuokite šaltą sviestą. Sumaišykite su miltais, manų kruopomis, kepimo milteliais, druska ir pipirais, sumalkite į trupinius.
-
Reklama
-
3. Dėti į riebalais pateptą 18*18 skardą ir šiek tiek paspausti.
-
4. Sūrį sutarkuojame stambia tarka, įmušame kiaušinius, grietinę, sutarkuojame česnaką.
-
Reklama
-
5. Viską išmaišykite ir sudėkite ant miltų mišinio.
-
6. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30-35 min., kol paruduos.
-
Reklama
-
7. Leiskite atvėsti ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama