Birus sūrio pyragas

Birus sūrio pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Kiekvienas, kuris mėgsta sūrio pyragus, tikrai pamėgs šį skanų pyragą. Jis turi ploną trapų pagrindą ir didelį sūrio įdaro sluoksnį. Šis sūrio pyragas gaminamas labai paprastai ir greitai, iš turimų ingredientų. Sūrį galite naudoti pagal savo skonį, česnaką galite pakeisti prieskoniais pagal savo skonį. Prieš pjaustant ir patiekiant pyragą geriausia atvėsinti, nes šiltas pagrindas gana minkštas. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1/2 stiklinės
  • Manų kruopos
    1/4 stiklinės
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė 25%
    75 gramai
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Sutarkuokite šaltą sviestą. Sumaišykite su miltais, manų kruopomis, kepimo milteliais, druska ir pipirais, sumalkite į trupinius.
    2. Sutarkuokite šaltą sviestą. Sumaišykite su miltais, manų kruopomis, kepimo milteliais, druska ir pipirais, sumalkite į trupinius.
  • Reklama
  • Dėti į riebalais pateptą 18*18 skardą ir šiek tiek paspausti.
    3. Dėti į riebalais pateptą 18*18 skardą ir šiek tiek paspausti.
  • Sūrį sutarkuojame stambia tarka, įmušame kiaušinius, grietinę, sutarkuojame česnaką.
    4. Sūrį sutarkuojame stambia tarka, įmušame kiaušinius, grietinę, sutarkuojame česnaką.
  • Reklama
  • Viską išmaišykite ir sudėkite ant miltų mišinio.
    5. Viską išmaišykite ir sudėkite ant miltų mišinio.
  • Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30-35 min., kol paruduos.
    6. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30-35 min., kol paruduos.
  • Reklama
  • Leiskite atvėsti ir patiekite.
    7. Leiskite atvėsti ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai