Berlyno spurgos

Berlyno spurgos

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Spurgos labai populiarios Europoje, jos patiekiamos ant šventinio stalo. Sužinokite, kaip gaminti Berlyno spurgas. Jas galima patiekti kaip pusryčius arba dovanoti draugams. Įdarui tradiciškai naudojama braškių ar slyvų uogienė, tačiau galima naudoti ir šokoladinius, grietinėlės bei kitų rūšių padažus. Patiekiant jie apibarstomi cukraus pudra, tiesiog puikus desertas.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    0,5 kilogramo
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Sausos mielės
    5 gramai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Vanilė
    10 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    400 mililitrų (kepimui)
  • Cukraus pudra
    pagal skonį
  • Uogienė
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pieną pakaitiname ir jame su druska brinkiname sausas mieles, paliekame brinkti 20 min. Sviestą iš anksto išimame iš šaldytuvo, minkštą s...
    1. Pieną pakaitiname ir jame su druska brinkiname sausas mieles, paliekame brinkti 20 min. Sviestą iš anksto išimame iš šaldytuvo, minkštą sviestą išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinius. Sudedame išbrinkusias mieles.
  • Miltus persijokite ir palaipsniui suberkite į mišinį. Kruopščiai išminkykite tešlą. Ji turėtų būti minkšta ir puri.
    2. Miltus persijokite ir palaipsniui suberkite į mišinį. Kruopščiai išminkykite tešlą. Ji turėtų būti minkšta ir puri.
  • Reklama
  • Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 2 valandoms, jos tūris turėtų padidėti dvigubai. Po to nuskabome gabaliukus ir sus...
    3. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 2 valandoms, jos tūris turėtų padidėti dvigubai. Po to nuskabome gabaliukus ir susukame kaštono dydžio rutuliukus, paliekame 30 min, kad iškiltų.
  • Puode arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite rutuliukus iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite spurgas ant popierinių rankšluosči...
    4. Puode arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite rutuliukus iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite spurgas ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
  • Reklama
  • Belieka įdaryti spurgas. Paimkite bet kokį džemą ar uogienę. Konditeriniu švirkštu sušvirkškite įdaro į spurgas arba tiesiog padarykite į...
    5. Belieka įdaryti spurgas. Paimkite bet kokį džemą ar uogienę. Konditeriniu švirkštu sušvirkškite įdaro į spurgas arba tiesiog padarykite įpjovas ir užpildykite įdarą. Tada apibarstykite spurgas cukraus pudra ir ragaukite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai