Beigeliai su aguonomis

Beigeliai su aguonomis

4.5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Beigeliai – labai skanios bandelės, kurių receptas pas mus atkeliavo iš tolimosios Amerikos. Jie ruošiami ne visai įprastai ir mums visiems gerai pažįstamu būdu, todėl receptą būtinai išmėginkite. Pusryčiams galite patys pasigaminti bandeles. Šis receptas tam puikiai tinka. Iš jo sužinosite, kaip gaminti beigelius su aguonomis. Juos galima valgyti tiesiog su arbata arba naudoti kaip sumuštinių pagrindą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    550 gramų
  • Pienas
    350 mililitrų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Sausos mielės
    7 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo
    2 litrai
  • Soda
    1.5 šaukšto
  • Sezamų sėklos, aguonos
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia minkyti tešlą. Norėdami tai padaryti, dubenyje iš šilto pieno (3 šaukštai), cukraus (1 šaukštas) ir mielių pagaminkite ...
    1. Pirmiausia reikia minkyti tešlą. Norėdami tai padaryti, dubenyje iš šilto pieno (3 šaukštai), cukraus (1 šaukštas) ir mielių pagaminkite tešlą. Kai tešla pradės putoti, supilkite likusį pieną, cukrų, druską ir ištirpintą sviestą. Taip pat dalimis suberkite išsijotus miltus. Užminkykite tešlą. Patogiau tai padaryti naudojant virtuvinį kombainą.
  • Gautą tešlą išminkykite į rutulį, pabarstykite miltais ir sudėkite į dubenį ar keptuvę. Uždenkite tešlą dangčiu arba rankšluosčiu ir padė...
    2. Gautą tešlą išminkykite į rutulį, pabarstykite miltais ir sudėkite į dubenį ar keptuvę. Uždenkite tešlą dangčiu arba rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą. Po kelių valandų tešla turi pakilti ir padidėti bent dvigubai.
  • Reklama
  • Pakilusią tešlą padalinkite į mažus gabalėlius, iš jų suformuokite žiedus, stipriai sugnybdami kraštus.
    3. Pakilusią tešlą padalinkite į mažus gabalėlius, iš jų suformuokite žiedus, stipriai sugnybdami kraštus.
  • Dideliame puode užvirinkite vandenį ir suberkite soda. Sudėkite gautus tešlos apskritimus į verdantį vandenį ir virkite iš abiejų pusių t...
    4. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir suberkite soda. Sudėkite gautus tešlos apskritimus į verdantį vandenį ir virkite iš abiejų pusių trisdešimt sekundžių.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo dėkite virtas bandeles ir pabarstykite sezamo sėklomis bei aguonomis. Įkaitinkite orkai...
    5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo dėkite virtas bandeles ir pabarstykite sezamo sėklomis bei aguonomis. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite bandeles 40 minučių, kol visiškai iškeps.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai