Barščiai su šonine

Barščiai su šonine

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Noriu pasidalinti barščių su šonine receptu. Šiuos barščius galima paruošti per 30-40 minučių, nes juose yra daržovės, pagardintos keptais šoninės gabalėliais. Barščiai yra aromatingi ir labai skanūs. Šis receptas yra labai paprastas. Nereikia valandų valandas virti sultinio ir atskirai kepti daržovių. Skonis atsiranda dėl pomidorų padažo, kuris dėl aitriosios paprikos yra šiek tiek aštrus. Jame taip pat yra svogūnų, saulėgrąžų aliejaus ir prieskonių. Tačiau labiausiai patiekalą skoniu ir aromatu pripildo su česnakais kepta šoninė. Barščius galite papildyti šviežiomis žolelėmis arba pridėti sausų žolelių, pasirinkti pagal skonį.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pastarnoko šaknis
    1 vnt
  • Kopūstai
    200 gramų
  • Bulvė
    1 vnt
  • Saldžioji paprika
    1 vnt
  • Burokėliai
    1~2 vnt
  • Pomidorų padažas
    200~300 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Šoninė
    100 gramų
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Vanduo
    2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus. Burokėlius sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės, tada atvėsinkite ir nulupkite.
    1. Paruoškime ingredientus. Burokėlius sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės, tada atvėsinkite ir nulupkite.
  • Ant ugnies uždėkite puodą vandens. Bulves ir pastarnoko šaknį supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą.
    2. Ant ugnies uždėkite puodą vandens. Bulves ir pastarnoko šaknį supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Sudėkite tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytą svogūną.
    3. Sudėkite tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytą svogūną.
  • Po 7-10 minučių suberkite papriką, druską ir lauro lapą.
    4. Po 7-10 minučių suberkite papriką, druską ir lauro lapą.
  • Reklama
  • Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į puodą. Pridėti aštrių žolelių.
    5. Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į puodą. Pridėti aštrių žolelių.
  • Šoninės gabalėlius dėkite į sausą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir pakepinkite porą minučių.
    6. Šoninės gabalėlius dėkite į sausą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir pakepinkite porą minučių.
  • Reklama
  • Išvirtus burokėlius sutarkuokite ir sudėkite į puodą su likusiais ingredientais. Įdėkite pomidorų padažo. Užvirinkite ir išjunkite ugnį.
    7. Išvirtus burokėlius sutarkuokite ir sudėkite į puodą su likusiais ingredientais. Įdėkite pomidorų padažo. Užvirinkite ir išjunkite ugnį.
  • Supilkite barščius į gilias lėkštes, įdėkite keptos šoninės ir česnaką, įberkite šiek tiek juodųjų pipirų ir, jei norite, žolelių. Gero a...
    8. Supilkite barščius į gilias lėkštes, įdėkite keptos šoninės ir česnaką, įberkite šiek tiek juodųjų pipirų ir, jei norite, žolelių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai