Bandelės su varškės sūriu

Bandelės su varškės sūriu

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Varškės bandelės yra tokios geros, kad visiškai pamiršite visas dietas. Ranka siekia jų paragauti. Paruošti tokius kepinius labai paprasta, žiūrėkite žingsnis po žingsnio receptą su nuotraukomis iš gaminimo eigos.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    280 gramų
  • Cukrus
    60 gramų (35 gramai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Mielės
    7 gramai (šlapios)
  • Pienas
    140 mililitrų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kokosų aliejus
    35 gramai (arba bet koks sviestas)
  • Varškės sūris
    200 gramų
  • Mandarinų žievelė
    1 arbatinis šaukštelis (arba citrina, apelsinas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į tešlos minkymo indą supilkite miltus, padarykite viduryje duobe, į kurią supilkite šiltą pieną, įpilkite cukraus, druskos, sutrinkite m...
    2. Į tešlos minkymo indą supilkite miltus, padarykite viduryje duobe, į kurią supilkite šiltą pieną, įpilkite cukraus, druskos, sutrinkite mieles ir palikite 10–15 min.
  • Reklama
  • Po 10–15 minučių pasirodys lengvos putos, rodančios, kad mielės pradėjo „veikti“.
    3. Po 10–15 minučių pasirodys lengvos putos, rodančios, kad mielės pradėjo „veikti“.
  • Supilkite sviestą ir supilkite plakta kiaušinį.
    4. Supilkite sviestą ir supilkite plakta kiaušinį.
  • Reklama
  • Sumaišykite visus ingredientus ir leiskite tešlai pastovėti 15-20 minučių.
    5. Sumaišykite visus ingredientus ir leiskite tešlai pastovėti 15-20 minučių.
  • Tešlą rankomis minkykite mažiausiai 7 minutes, kol pasidarys vientisa masė. Ji neturėtų lipti prie rankų.
    6. Tešlą rankomis minkykite mažiausiai 7 minutes, kol pasidarys vientisa masė. Ji neturėtų lipti prie rankų.
  • Reklama
  • Dubenį patepkite augaliniu aliejumi, įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite pastovėti apie 1,5 valandos, kol tūri...
    7. Dubenį patepkite augaliniu aliejumi, įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite pastovėti apie 1,5 valandos, kol tūris padvigubės.
  • Jei tešlos tūris padidėjo mažiausiai 2 kartus, galite pradėti formuoti bandeles.
    8. Jei tešlos tūris padidėjo mažiausiai 2 kartus, galite pradėti formuoti bandeles.
  • Reklama
  • Paruoškite įdarą. Į varškės sūrį įpilkite 1 valg. šaukštą cukraus, mandarino žievelės, įpilkite vieno kiaušinio baltymo.
    9. Paruoškite įdarą. Į varškės sūrį įpilkite 1 valg. šaukštą cukraus, mandarino žievelės, įpilkite vieno kiaušinio baltymo.
  • Padalinkite tešlą į 10 vienodų gabaliukų, kurių kiekviena sveria apie 53 gramus, kiekvieną gabaliuką suvyniokite į rutuluką.
    10. Padalinkite tešlą į 10 vienodų gabaliukų, kurių kiekviena sveria apie 53 gramus, kiekvieną gabaliuką suvyniokite į rutuluką.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite į stačiakampį arba ovalą, įdėkite įdarą, išlyginkite.
    11. Tešlą iškočiokite į stačiakampį arba ovalą, įdėkite įdarą, išlyginkite.
  • Susukite į ritinį.
    12. Susukite į ritinį.
  • Sulenkite ritinį per pusę. Padarykite išilginį pjūvį ties sulenkimu.
    13. Sulenkite ritinį per pusę. Padarykite išilginį pjūvį ties sulenkimu.
  • Reklama
  • Išvyniokite bandelę  padarydami širdies formą, panardinkite į miltus, kad „užsandarintų“ bandelės apačia.
    14. Išvyniokite bandelę padarydami širdies formą, panardinkite į miltus, kad „užsandarintų“ bandelės apačia.
  • Antrojo tipo bandelių tešlą suvyniokite į ovalą. Ant vieno galo uždėkite įdaro, supjaustykite išilgai peiliu arba specialiu voleliu.
    15. Antrojo tipo bandelių tešlą suvyniokite į ovalą. Ant vieno galo uždėkite įdaro, supjaustykite išilgai peiliu arba specialiu voleliu.
  • Susukite bandelę į ritinį, užmaukite galus.
    16. Susukite bandelę į ritinį, užmaukite galus.
  • Sumaišykite vieną kiaušinį su šaukštu pieno ar augaliniu aliejumi.
    17. Sumaišykite vieną kiaušinį su šaukštu pieno ar augaliniu aliejumi.
  • Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi. Išdėstykite bandeles. Bandeles aptepkite pieno ir trynio mišiniu. Jei norite, širdies formos b...
    18. Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi. Išdėstykite bandeles. Bandeles aptepkite pieno ir trynio mišiniu. Jei norite, širdies formos bandeles galima pabarstyti cukrumi.
  • Kepkite bandeles 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
    19. Kepkite bandeles 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
  • Bandelės su varškės sūriu yra paruoštos.
    20. Bandelės su varškės sūriu yra paruoštos.
  • Skanaus!
    21. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai