Bandelės su maskarpone

Bandelės su maskarpone

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Kas atsisakytų švelnios, saldžios bandelės? O jei tai dar ir maskarponės bei baltojo šokolado įdarytas, tuo labiau! Puikus priedas prie arbatos, kavos ar kaip užkandis. Kas ką sako, bet mielės ir kepimo milteliai – puikūs draugai. Tešla gaunasi kaip pūkas ir ilgai nesudžiūva. Tešlos rutuliukuose labai patogu stikline daryti įdubas. Dugną pamerkite į miltus, o po to įspauskite į kiekvieno rutuliuko vidurį, šiek tiek apsukdami, pastumdami ir padarydami šonus. Nesistenkite į įdubas pilti daug įdaro, kepant jis gali nubėgti. Dėl skonio į įdarą galite įdėti uogų, riešutų, o iškepus ir atvėsus pabarstyti cukraus pudra.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    140 gramų (šiltas)
  • Cukrus
    100 gramų (25 gramai
  • Druska
    2 gramų
  • Gyvos mielės
    15 gramų
  • Aliejus
    55 gramų (+ aptepimui)
  • Kiaušinis
    2 vnt (1 vnt.
  • Kvietiniai miltai
    260 gramų
  • Kepimo milteliai
    2 gramų
  • Mascarpone
    150 gramų
  • Baltas šokoladas
    30 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite maskarponę iš šaldytuvo, kad sušiltų.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite maskarponę iš šaldytuvo, kad sušiltų.
  • Mieles sutrinkite šiltame vandenyje, suberkite cukrų ir druską. Viską gerai išmaišyti, kol ištirps.
    2. Mieles sutrinkite šiltame vandenyje, suberkite cukrų ir druską. Viską gerai išmaišyti, kol ištirps.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinį į skystį, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
    3. Įmuškite kiaušinį į skystį, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį. Minkykite minkštą, nelipnią tešlą. Minkykite tešlą 7-10 minučių. Iš tešlos s...
    4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį. Minkykite minkštą, nelipnią tešlą. Minkykite tešlą 7-10 minučių. Iš tešlos suformuokite rutulį ir sudėkite į aliejumi pateptą dubenį.
  • Reklama
  • Uždenkite dubenį ir padėkite į šiltą vietą 50-60 minučių. Tešla turi padidėti 2-2,5 karto.
    5. Uždenkite dubenį ir padėkite į šiltą vietą 50-60 minučių. Tešla turi padidėti 2-2,5 karto.
  • Įdarui sumaišykite kiaušinį, lydytą baltąjį šokoladą, vanilinį cukrų ir varškę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    6. Įdarui sumaišykite kiaušinį, lydytą baltąjį šokoladą, vanilinį cukrų ir varškę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Pakilusią tešlą padalinkite į lygias dalis ir iškočiokite rutuliukus. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir per atstumą paskleisk...
    7. Pakilusią tešlą padalinkite į lygias dalis ir iškočiokite rutuliukus. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir per atstumą paskleiskite tešlos rutuliukus, uždenkite ir palikite pastovėti 15 minučių. Per tą laiką tešla padidės. Rutuliukuose padarykite įdubimus ir paskleiskite įdarą. Išmaišykite kiaušinį iki vientisos masės ir aptepkite tešlą.
  • Kepimo skardą su bandelėmis dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol paruduos. Išimkite bandeles ...
    8. Kepimo skardą su bandelėmis dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol paruduos. Išimkite bandeles iš orkaitės, sutepkite augaliniu aliejumi ir uždenkite. Leiskite pastovėti 5-10 minučių ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai