Bananų pyragas su kokosų karamele

Bananų pyragas su kokosų karamele

5 (3 įvertinimai)

10 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Nuostabaus skonio pyragas! Saldžių atogrąžų skonių mėgėjai tikrai turėtų išsikepti šį pyragą. Tačiau visi traškios karamelės plutos mėgėjai turėtų išbandyti šį pyragą! Be to, jį kepant nėra nieko sudėtingo. Neįtikėtinai skanus ir kvapnus pyragas! Tikras dangiškas malonumas, o dar kas - bananas-kokosas... Žvelgiant į priekį noriu šiek tiek patarti: papildomai sumalkite kokoso drožles kavos malūnėlyje, taip bus geriau prisotinta karamelės.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananas
    2 vnt (labai sunokęs)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Aliejus
    4 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    5 šaukštai
  • Kokoso drožlės
    40 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska 1 Suspauskite Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Karamelė
    3~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakite su cukrumi (mažiausiai 2 minutes), kol susidarys balta puri masė.
    1. Kiaušinius išplakite su cukrumi (mažiausiai 2 minutes), kol susidarys balta puri masė.
  • Toliau plakant plona srovele supilkite aliejų. Sudėkite bananų gabalėlius ir vėl išplakite.
    2. Toliau plakant plona srovele supilkite aliejų. Sudėkite bananų gabalėlius ir vėl išplakite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druska ir vanile. Maišykite tešlą mažu maišytuvu. Suberkite pusę kokoso drožlių ir išm...
    3. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druska ir vanile. Maišykite tešlą mažu maišytuvu. Suberkite pusę kokoso drožlių ir išmaišykite.
  • Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir ant viršaus pabarstykite likusias kokoso drožles. Forma turi būti užpildyta ne daugiau kaip iki pusė...
    4. Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir ant viršaus pabarstykite likusias kokoso drožles. Forma turi būti užpildyta ne daugiau kaip iki pusės, kitaip karamelė gali nubėgti!
  • Reklama
  • Pyragą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol kokoso drožlės lengvai paraus. Tada išimkite skardą iš orkaitės ir pyragą užpi...
    5. Pyragą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol kokoso drožlės lengvai paraus. Tada išimkite skardą iš orkaitės ir pyragą užpilkite karamele. Grąžinkite į orkaitę, sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite, kol paruduos.
  • Iškelkite pyragą ant grotelių ir aštriu peiliu karamelės sluoksnyje pažymėkite pjūvius, kad atvėsusį pyragą galėtumėte pjaustyti be jokių...
    6. Iškelkite pyragą ant grotelių ir aštriu peiliu karamelės sluoksnyje pažymėkite pjūvius, kad atvėsusį pyragą galėtumėte pjaustyti be jokių problemų.
  • Reklama
  • Atvėsinkite ir patiekite su puodeliu kavos su grietinėle!
    7. Atvėsinkite ir patiekite su puodeliu kavos su grietinėle!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai