Bananų pyragas
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Pyrago su bananų įdaru gaminimo receptas. Žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis padės net nepatyrusiam virėjui paruošti bananų pyragą. Nenusiminkite dėl to, kad pavadinime parašyta „pyragas“. Daugelis žmonių tiesiog bijo gaminti pyragus, nes mano, kad tai nepaprastai sudėtinga užduotis. Žinoma, kai kurių pyragų negalima pagaminti be tinkamos konditerijos patirties, tačiau bananų pyragas nėra toks. Perskaitykite paprastą bananų pyrago receptą ir pamatysite, kad jį pasigaminti gali kiekvienas – viskas kuo paprasčiau ir aiškiau. Išbandykite!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananas2 vnt
-
Džiovinti vaisiai1 stiklinė
-
Jogurtas3 šaukštai
-
Miltai1 stiklinė
-
Sviestas4 šaukštai
-
Riešutas1/2 stiklinės
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis
-
Kepimo soda1/2 arbatinio šaukštelis
-
Kiaušinio baltymai2 vnt
-
Obuolių sultys1/2 stiklinės
-
Kepimo milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Rudasis cukrus1/2 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Džiovintus vaisius sudėkite į nedidelį dubenį, supilkite obuolių sultis ir uždenkite. Dubenį su džiovintais vaisiais pašaukite į orkaitę 1/2 minutės. Po to dubenį išimkite ir atidėkite 15 minučių. Džiovinti vaisiai turėtų sugerti didžiąją dalį drėgmės.
-
2. Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir soda. Atidėkite į šalį.
-
Reklama
-
3. 10 sekundžių plakite bananus, jogurtą, vanilės ekstraktą ir 2 kiaušinių baltymus.
-
4. Atskirame dubenyje išplakite sviestą ir rudąjį cukrų. Tada supilkite bananų mišinį ir vėl plakite.
-
Reklama
-
5. Miltų mišinį sumaišykite su skystu mišiniu.
-
6. Nuo džiovintų vaisių nupilkite skystį, į tešlą suberkite 1/2 džiovintų vaisių ir tiek pat maltų graikinių riešutų.
-
Reklama
-
7. Į skardą įdėkite kepimo popierių, kad nepriliptų. Supilkite tešlą į formą, pabarstykite likusiais riešutais ir džiovintais vaisiais ir kepkite 45 minutes. Tada leiskite pyragui atvėsti 15 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama