Bananinė kakava

Bananinė kakava

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Prasidėjus vėsiam sezonui, šis kvapnus šildantis gėrimas pravers. Skanus, kvapnus ir sotus, kuris gali būti patiekiamas pusryčiams ar popietės arbatai suaugusiems ir vaikams. Skanus, aromatingas gėrimas, patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Kakavos viršų galima apibarstyti tarkuotu šokoladu arba smulkintais riešutais. Tiems, kurie mėgsta saldžiau, galite pridėti šiek tiek cukraus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    400 mililitrų
  • Bananai
    2 vnt
  • Kakavos milteliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Maltas cinamonas
    1 žiupsnelis (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Jei norite, galite pridėti cinamono arba pakeisti vanile ar šokoladu.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Jei norite, galite pridėti cinamono arba pakeisti vanile ar šokoladu.
  • Prinokusius bananus nulupkite.
    2. Prinokusius bananus nulupkite.
  • Reklama
  • Supilkite pieną į puodą ir pakaitinkite iki karšto. Neužvirinkite, užteks 50-60 laipsnių.
    3. Supilkite pieną į puodą ir pakaitinkite iki karšto. Neužvirinkite, užteks 50-60 laipsnių.
  • Bananus sulaužykite į maišytuvo dubenį, suberkite kakavos miltelius ir cinamoną.
    4. Bananus sulaužykite į maišytuvo dubenį, suberkite kakavos miltelius ir cinamoną.
  • Reklama
  • Supilkite karštą pieną.
    5. Supilkite karštą pieną.
  • Sutrinkite iki vientisos masės.
    6. Sutrinkite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Karštą iš karto išpilstykite į puodelius ir patiekite.
    7. Karštą iš karto išpilstykite į puodelius ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai