Baltas padažas vištienai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Virta arba kepta vištiena dažniausiai patiekiama su padažu. Noriu jums pasiūlyti savo versiją. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės, suberkite grietinėlę, prieskonius, džiūvėsėlius, sutrinkite blenderiu ir patiekite!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Porai1 vnt
-
Grietinėlė 20%200 mililitrų
-
Druska, malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Džiūvėsėliai2 šaukštai
-
Citrina (žievelė)4 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Porus supjaustykite plonais žiedeliais. Nuplaukite po tekančiu vandeniu. Leiskite skysčio pertekliui nutekėti.
-
2. Keptuvėje pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos. Nuolat maišykite.
-
Reklama
-
3. Supilkite grietinėlę. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol grietinėlė užvirs. Tai užtruks apie 2 minutes. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, citrinos žievelės. Nupjaukite tik geltoną citrinos dalį. Baltas yra kartaus ir neturėtų patekti į padažą.
-
4. Pridėti šaukštą džiūvėsėlių ir išmaišyti. Padažas sutirštės. Viską sudėkite į blenderį ir sutrinkite.
-
Reklama
-
5. Gautą padažą perpilkite per sietelį, kad neliktų gumuliukų.
-
6. Galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama