Baltas padažas vištienai

Baltas padažas vištienai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Virta arba kepta vištiena dažniausiai patiekiama su padažu. Noriu jums pasiūlyti savo versiją. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės, suberkite grietinėlę, prieskonius, džiūvėsėlius, sutrinkite blenderiu ir patiekite!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Porai
    1 vnt
  • Grietinėlė 20%
    200 mililitrų
  • Druska, malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Citrina (žievelė)
    4 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Porus supjaustykite plonais žiedeliais. Nuplaukite po tekančiu vandeniu. Leiskite skysčio pertekliui nutekėti.
    1. Porus supjaustykite plonais žiedeliais. Nuplaukite po tekančiu vandeniu. Leiskite skysčio pertekliui nutekėti.
  • Keptuvėje pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos. Nuolat maišykite.
    2. Keptuvėje pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos. Nuolat maišykite.
  • Reklama
  • Supilkite grietinėlę. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol grietinėlė užvirs. Tai užtruks apie 2 minutes. Įberkite druskos, maltų juodųjų ...
    3. Supilkite grietinėlę. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol grietinėlė užvirs. Tai užtruks apie 2 minutes. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, citrinos žievelės. Nupjaukite tik geltoną citrinos dalį. Baltas yra kartaus ir neturėtų patekti į padažą.
  • Pridėti šaukštą džiūvėsėlių ir išmaišyti. Padažas sutirštės. Viską sudėkite į blenderį ir sutrinkite.
    4. Pridėti šaukštą džiūvėsėlių ir išmaišyti. Padažas sutirštės. Viską sudėkite į blenderį ir sutrinkite.
  • Reklama
  • Gautą padažą perpilkite per sietelį, kad neliktų gumuliukų.
    5. Gautą padažą perpilkite per sietelį, kad neliktų gumuliukų.
  • Galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą.
    6. Galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai