Baltas karštas vynas
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Vėsiuoju metų laiku norisi tik šildančio gėrimo, ar nesutinkate? Noriu jums pasiūlyti labai šaunų, nesudėtingą ir neįtikėtinai skanų baltojo karšto vyno gaminimo variantą. Visi įpratę, kad karštas vynas gaminamas su raudonuoju vynu. Bet kodėl nepridėjus įvairovės? Taip pat skanu su baltuoju vynu! Kalbant apie citrusinius vaisius, prieskonius ir kitus priedus, visada galite eksperimentuoti. Tikrai verta pabandyti!
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltas vynas6 litrai
-
Apelsinas1 vnt Gvazdikas
-
Cukrus1 stiklinė
-
Apelsinų sultys1/2 stiklinės
-
Cinamono lazdelė4~6 vnt
-
Kardamonas6 vnt
-
Citrina, prieskoniai, muskataspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Kiekį, žinoma, galima sumažinti.
-
2. Gvazdikėlius susmeikite į apelsiną taip.
-
Reklama
-
3. Į puodą supilkite vyną.
-
4. Sudėkite citrusinius vaisius, prieskonius ir padėkite ant ugnies. Troškinkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
5. Gaminimo laikas yra santykinis. Galite virti apie 15 minučių, arba galite palikti pritraukti pusvalandį ar valandą, kad vynas būtų tinkamai prisotintas prieskonių ir vaisių skonio bei aromato. Baltas karštas vynas – puikus gėrimas žiemos vakarams.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama