Baltarusiški kukuliai su mėsa
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Siūlau baltarusiškų kukulių su mėsa gaminimo receptą, kuris neužims daug laiko. Sotūs ir skanūs pietūs – kiekvieno iš mūsų geros nuotaikos garantas. Siūlau savo šeimą pavaišinti apetitiškais ir labai skaniais bulvių kukuliais su mėsa. Jie gali būti patiekiami kaip atskiras patiekalas su grietinės ar česnako padažu arba kartu su sriuba. Puikus būdas paįvairinti savo meniu pažįstamais, lengvai prieinamais ingredientais. Bulvių kukulių receptas daug paprastesnis nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Vos 40 minučių ir skanūs pietūs visai šeimai jau paruošti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės5 vnt
-
Malta kiauliena200 gramų
-
Kvietiniai miltai100 gramų
-
Druska1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Bulves nuplaukite po tekančiu vandeniu, nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka ir pašalinkite skysčio perteklių.
-
Reklama
-
3. Bulves sumaišykite su druska ir miltais. Turėtumėte gauti gana tankią tešlą.
-
4. Į maltą mėsą suberkite prieskonius.
-
Reklama
-
5. Šlapiomis rankomis atskirkite nedidelę masės dalį, išminkykite blyną, į centrą dėkite faršą ir susukite į kukulį.
-
6. Visus kukulius apvoliokite miltuose ir sudėkite ant sausos lentos.
-
Reklama
-
7. Kukulius dėkite į pasūdytą ir verdantį vandenį, virkite 10-15 min.
-
8. Baltarusiški kukuliai yra paruošti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama