Baltarusiški kukuliai su mėsa

Baltarusiški kukuliai su mėsa

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Siūlau baltarusiškų kukulių su mėsa gaminimo receptą, kuris neužims daug laiko. Sotūs ir skanūs pietūs – kiekvieno iš mūsų geros nuotaikos garantas. Siūlau savo šeimą pavaišinti apetitiškais ir labai skaniais bulvių kukuliais su mėsa. Jie gali būti patiekiami kaip atskiras patiekalas su grietinės ar česnako padažu arba kartu su sriuba. Puikus būdas paįvairinti savo meniu pažįstamais, lengvai prieinamais ingredientais. Bulvių kukulių receptas daug paprastesnis nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Vos 40 minučių ir skanūs pietūs visai šeimai jau paruošti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    5 vnt
  • Malta kiauliena
    200 gramų
  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Druska
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Bulves nuplaukite po tekančiu vandeniu, nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka ir pašalinkite skysčio perteklių.
    2. Bulves nuplaukite po tekančiu vandeniu, nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka ir pašalinkite skysčio perteklių.
  • Reklama
  • Bulves sumaišykite su druska ir miltais. Turėtumėte gauti gana tankią tešlą.
    3. Bulves sumaišykite su druska ir miltais. Turėtumėte gauti gana tankią tešlą.
  • Į maltą mėsą suberkite prieskonius.
    4. Į maltą mėsą suberkite prieskonius.
  • Reklama
  • Šlapiomis rankomis atskirkite nedidelę masės dalį, išminkykite blyną, į centrą dėkite faršą ir susukite į kukulį.
    5. Šlapiomis rankomis atskirkite nedidelę masės dalį, išminkykite blyną, į centrą dėkite faršą ir susukite į kukulį.
  • Visus kukulius apvoliokite miltuose ir sudėkite ant sausos lentos.
    6. Visus kukulius apvoliokite miltuose ir sudėkite ant sausos lentos.
  • Reklama
  • Kukulius dėkite į pasūdytą ir verdantį vandenį, virkite 10-15 min.
    7. Kukulius dėkite į pasūdytą ir verdantį vandenį, virkite 10-15 min.
  • Baltarusiški kukuliai yra paruošti. Gero apetito!
    8. Baltarusiški kukuliai yra paruošti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai