Balandėliai su vištiena

Balandėliai su vištiena

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Ruošiame skanius balandėlius su vištiena. Patiekalas patiks suaugusiems ir vaikams. Balandėlius galite patiekti su padažu arba tiesiog tokius, kokie yra. Receptas paprastas, tai gali padaryti visi, išbandykite! Tikriausiai daugelis mėgsta balandėlius, vaikystėje šį patiekalą man dažnai ruošdavo močiutė ir mama. Nors laikui bėgant skonis keičiasi, balandėliai išliko vienu mėgstamiausių mūsų patiekalų. Balandėlius geriausia patiekti su puria bulvių koše. Patiekdami galite pridėti rauginto agurko arba šviežio pomidoro, kaip norite.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstų lapai
    10~15 vnt
  • Vištienos filė
    270 gramų
  • Virti ryžiai
    120 gramų
  • Morkos
    80 gramų
  • Svogūnai
    80 gramų
  • Česnakai
    10 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Pomidorų sultys
    2 stiklinės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Sumalkite filė, tada perkelkite faršą į dubenį, suberkite virtus ryžius.
    2. Sumalkite filė, tada perkelkite faršą į dubenį, suberkite virtus ryžius.
  • Reklama
  • Morkas ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir keletą minučių pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite daržoves į maltą mėsą.
    3. Morkas ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir keletą minučių pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite daržoves į maltą mėsą.
  • Į ingredientus įberkite druskos, pipirų, česnako ir prieskonių, viską išmaišykite.
    4. Į ingredientus įberkite druskos, pipirų, česnako ir prieskonių, viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Kopūstą išgarinkite mikrobangų krosnelėje ir nuimkite lapus.
    5. Kopūstą išgarinkite mikrobangų krosnelėje ir nuimkite lapus.
  • Ant kopūsto lapo krašto dėkite kelis šaukštus maltos mėsos įdaro.
    6. Ant kopūsto lapo krašto dėkite kelis šaukštus maltos mėsos įdaro.
  • Reklama
  • Kopūsto lapą susukite. Tą patį padarykite su visais lapeliais ir malta mėsa.
    7. Kopūsto lapą susukite. Tą patį padarykite su visais lapeliais ir malta mėsa.
  • Ant katilo dugno išdėliokite kelis kopūsto lapus, ant viršaus sudėkite balandėlius, galite įdėti šiek tiek keptų morkų ir svogūnų.
    8. Ant katilo dugno išdėliokite kelis kopūsto lapus, ant viršaus sudėkite balandėlius, galite įdėti šiek tiek keptų morkų ir svogūnų.
  • Reklama
  • Supilkite pomidorų sultis į katilą, įdėkite lauro lapą ir prieskonius pagal skonį. Balandėlius troškinkite uždengę 45 minutes.
    9. Supilkite pomidorų sultis į katilą, įdėkite lauro lapą ir prieskonius pagal skonį. Balandėlius troškinkite uždengę 45 minutes.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai