Balandėliai su vištiena
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Ruošiame skanius balandėlius su vištiena. Patiekalas patiks suaugusiems ir vaikams. Balandėlius galite patiekti su padažu arba tiesiog tokius, kokie yra. Receptas paprastas, tai gali padaryti visi, išbandykite! Tikriausiai daugelis mėgsta balandėlius, vaikystėje šį patiekalą man dažnai ruošdavo močiutė ir mama. Nors laikui bėgant skonis keičiasi, balandėliai išliko vienu mėgstamiausių mūsų patiekalų. Balandėlius geriausia patiekti su puria bulvių koše. Patiekdami galite pridėti rauginto agurko arba šviežio pomidoro, kaip norite.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstų lapai10~15 vnt
-
Vištienos filė270 gramų
-
Virti ryžiai120 gramų
-
Morkos80 gramų
-
Svogūnai80 gramų
-
Česnakai10 gramų
-
Aliejus2 šaukštai
-
Pomidorų sultys2 stiklinės
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Paprikapagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Sumalkite filė, tada perkelkite faršą į dubenį, suberkite virtus ryžius.
-
Reklama
-
3. Morkas ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir keletą minučių pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite daržoves į maltą mėsą.
-
4. Į ingredientus įberkite druskos, pipirų, česnako ir prieskonių, viską išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kopūstą išgarinkite mikrobangų krosnelėje ir nuimkite lapus.
-
6. Ant kopūsto lapo krašto dėkite kelis šaukštus maltos mėsos įdaro.
-
Reklama
-
7. Kopūsto lapą susukite. Tą patį padarykite su visais lapeliais ir malta mėsa.
-
8. Ant katilo dugno išdėliokite kelis kopūsto lapus, ant viršaus sudėkite balandėlius, galite įdėti šiek tiek keptų morkų ir svogūnų.
-
Reklama
-
9. Supilkite pomidorų sultis į katilą, įdėkite lauro lapą ir prieskonius pagal skonį. Balandėlius troškinkite uždengę 45 minutes.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama