Baklažanų troškinys su mėsa

Baklažanų troškinys su mėsa

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Šiam patiekalui ruošti galite naudoti vištieną, kalakutieną ar kiaulieną. Bet kuri mėsa iš sąrašo turės laiko kepti pagal nurodytą receptą. Pirmiausia reikia apkepti mėsą, tada berti baklažanus, druską, pipirus, užpilti pomidorų padažu ir troškinti 7 min.. Greita, skanu, gražu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutiena (filė)
    600 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Baklažanai
    2 vnt
  • Pomidorai arba pomidorų padažas (pasta)
    3 vnt (jei naudojate pomidorų padažą
  • Sultinys
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti patiekalą, kalakutienos filė supjaustykite gabalėliais.
    1. Norėdami paruošti patiekalą, kalakutienos filė supjaustykite gabalėliais.
  • Mėsą apkepkite iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Prieskonių nededame. Prieskoniai ištraukia drėgmę iš mėsos. Iškepus pasūd...
    2. Mėsą apkepkite iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Prieskonių nededame. Prieskoniai ištraukia drėgmę iš mėsos. Iškepus pasūdysime.
  • Reklama
  • Į keptą mėsą suberkite išvalytus baklažanus. Galite naudoti šaldytus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5 min...
    3. Į keptą mėsą suberkite išvalytus baklažanus. Galite naudoti šaldytus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
  • Druska pipirai. Supilkite pomidorų pastą (padažą). Įpilkite šiek tiek sultinio arba vandens. Jei naudojate šviežius pomidorus, nulupkite ...
    4. Druska pipirai. Supilkite pomidorų pastą (padažą). Įpilkite šiek tiek sultinio arba vandens. Jei naudojate šviežius pomidorus, nulupkite juos ir supjaustykite. Įdėkite į keptuvę ir išmaišykite. Troškinkite dar 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Patiekite patiekalą. Patiekalas gana savarankiškas, bet gali būti patiekiamas su garnyru.
    5. Patiekite patiekalą. Patiekalas gana savarankiškas, bet gali būti patiekiamas su garnyru.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai