Baklažanų troškinys su mėsa
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Šiam patiekalui ruošti galite naudoti vištieną, kalakutieną ar kiaulieną. Bet kuri mėsa iš sąrašo turės laiko kepti pagal nurodytą receptą. Pirmiausia reikia apkepti mėsą, tada berti baklažanus, druską, pipirus, užpilti pomidorų padažu ir troškinti 7 min.. Greita, skanu, gražu!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutiena (filė)600 gramų
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Baklažanai2 vnt
-
Pomidorai arba pomidorų padažas (pasta)3 vnt (jei naudojate pomidorų padažą
-
Sultinys200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami paruošti patiekalą, kalakutienos filė supjaustykite gabalėliais.
-
2. Mėsą apkepkite iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Prieskonių nededame. Prieskoniai ištraukia drėgmę iš mėsos. Iškepus pasūdysime.
-
Reklama
-
3. Į keptą mėsą suberkite išvalytus baklažanus. Galite naudoti šaldytus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
-
4. Druska pipirai. Supilkite pomidorų pastą (padažą). Įpilkite šiek tiek sultinio arba vandens. Jei naudojate šviežius pomidorus, nulupkite juos ir supjaustykite. Įdėkite į keptuvę ir išmaišykite. Troškinkite dar 5-7 minutes.
-
Reklama
-
5. Patiekite patiekalą. Patiekalas gana savarankiškas, bet gali būti patiekiamas su garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama