Baklažanai su malta mėsa tešloje

Baklažanai su malta mėsa tešloje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Baklažanai su malta mėsa tešloje – labai skanus patiekalas! Pabandykite pasigaminti baklažanus su malta mėsa tešloje ir, manau, pagyros jums garantuotos! Kepkite baklažanus su malta mėsa tešloje ant vidutinės ugnies. Gerai įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tik tada panardinkite į tešlą baklažano gabalėlius. Žinoma, recepte nurodyto padažo gaminti nereikia, galite tiesiog pakepinti baklažanus ir patiekti su žolelėmis ir pomidorų padažu, pavyzdžiui, adžika. Sėkmės ir gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baklažanas
    1 vnt
  • Malta mėsa
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Krakmolas
    4~5 šaukštai
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Imbieras
    1 žiupsnelis (tarkuotas)
  • Aliejus kepimui
    pagal poreikį
  • Vanduo
    2 šaukštai (tešlai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Baklažanus supjaustykite 1,5 cm apskritimais, kiekvieną pusę įpjaukite išilgai.
    1. Baklažanus supjaustykite 1,5 cm apskritimais, kiekvieną pusę įpjaukite išilgai.
  • Paruoškite grietinės konsistencijos tešlą iš krakmolo, vandens, kiaušinių ir druskos.
    2. Paruoškite grietinės konsistencijos tešlą iš krakmolo, vandens, kiaušinių ir druskos.
  • Reklama
  • Sūdykite maltą mėsą ir kiekvieną baklažano gabalėlį įdarykite 1 šaukšteliu.
    3. Sūdykite maltą mėsą ir kiekvieną baklažano gabalėlį įdarykite 1 šaukšteliu.
  • Į tešlą įmerkite baklažano skilteles ir kepkite įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    4. Į tešlą įmerkite baklažano skilteles ir kepkite įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Paruoškite padažą iš 1 šaukštelį krakmolo, 150 ml vandens, 1 šaukštelį sojos padažo, tarkuoto česnako ir imbiero. Padažą gerai išmaišome,...
    5. Paruoškite padažą iš 1 šaukštelį krakmolo, 150 ml vandens, 1 šaukštelį sojos padažo, tarkuoto česnako ir imbiero. Padažą gerai išmaišome, supilame į keptuvę, padažui užvirus sudedame baklažanus ir troškiname tris minutes.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai