Azerbaidžanietiškas omletas su žalumynais
5 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jei mėgstate ryte valgyti kiaušinienę, siūlau ją paįvairinti ir paruošti tokį variantą. Išbandyk receptą! Neapsigaukite dėl šios žalumynų kompozicijos, omlete jie puikiai dera tarpusavyje. Bet jei norite, galite sumažinti arba pašalinti kai kuriuos žalumynus. Kiaušinių plakti nereikia, užtenka gerai išmaišyti šakute.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis4 vnt
-
Augalinis aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Kietas sūris75 gramai
-
Pienas60 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Ciberžolė1/2 arbatinio šaukštelio
-
Svogūnų laiškai30 gramų
-
Kalendra20 gramų
-
Petražolės20 gramų
-
Krapai20 gramų
-
Mėtų10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite svogūnų laiškus ir žoleles ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite ciberžolę, druską ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Į kiaušinius supilkite pieną ir suberkite smulkiai supjaustytus žalumynus ir išmaišykite.
-
4. 16 cm skersmens kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite į ją masę. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant omleto viršaus.
-
Reklama
-
5. Šaukite omletą į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių. Po kurio laiko omletą išimkite iš orkaitės ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama