Avokadų, kivių ir salierų kokteilis su obuolių sultimis

Avokadų, kivių ir salierų kokteilis su obuolių sultimis

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Šis kokteilis ne tik skanus, bet ir sveikas. Tai gali būti puikūs pusryčiai ar užkandis, nes turi daug naudingų vitaminų ir medžiagų. Kad kokteiliai būtų skanūs ir sveiki, rinkitės gerai sunokusius ir tik puikios kokybės vaisius. Obuolių sultis geriausia gerti šviežiai spaustas, jose daugiau vitaminų ir mažiau cukraus nei parduotuvėje.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    1 vnt
  • Kiviai
    2 vnt
  • Salierų lapkočiai
    2 stiebai
  • Obuolių sultys
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus sultims gaminti. Vaisius ir salierus kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus sultims gaminti. Vaisius ir salierus kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.
  • Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką ir nulupkite. Susmulkinkite avokado minkštimą ir sudėkite į trintuvą.
    2. Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką ir nulupkite. Susmulkinkite avokado minkštimą ir sudėkite į trintuvą.
  • Reklama
  • Kivius nulupkite ir supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį.
    3. Kivius nulupkite ir supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį.
  • Salierą supjaustykite gabalėliais ir pridėkite prie vaisių.
    4. Salierą supjaustykite gabalėliais ir pridėkite prie vaisių.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite obuolių sultis.
    5. Į dubenį supilkite obuolių sultis.
  • Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės ir iš karto supilkite į stiklines.
    6. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės ir iš karto supilkite į stiklines.
  • Reklama
  • Avokadų, kivi ir salierų kokteilis su obuolių sultimis paruoštas!
    7. Avokadų, kivi ir salierų kokteilis su obuolių sultimis paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai