Avižinių dribsnių želė svorio metimui
3.5 (11 įvertinimai)
4 Porcijos
9 val.
Apie receptą
Avižinių dribsnių želė gerai prisotina, padeda virškinti ir leidžia nepersivalgyti. Želė gali būti geriama ryte vietoj pusryčių arba vakare. Saldumui galite naudoti saldiklį arba datules. Be to, į želė gali būti dedama riešutų ar uogų. Želė lengva, švelni ir labai malonaus skonio.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai100 gramų
-
Vanduo1 litras
-
Saldiklispagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. -
2. Avižinius dribsnius sumalkite trintuvu arba kavamale. -
Reklama
-
3. Avižinius dribsnius užpilkite švariu virintu vandeniu. Palikite 8 valandas. -
4. Išmaišykite, skystį nukoškite per smulkų sietelį. Įpilkite saldiklio ir kaitinkite skystį ant vidutinės ugnies nuolat maišydami. -
Reklama
-
5. Verdame želė, kol užvirs. Nedelsdami nukelkite nuo ugnies, kai tik pasirodys burbuliukai. Palikite šiek tiek atvėsti, tada želė sutirštės. -
6. Avižinių dribsnių želė svorio metimui yra paruošta, mėgaukitės užkandžiu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (11 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















