Avižinių dribsnių užkepėlė su bananais

Avižinių dribsnių užkepėlė su bananais

5 (5 įvertinimai)

3-4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Avižinių dribsnių užkepėlė su bananu idealiai tinka skaniems, sveikiems, sotiems pusryčiams ar užkandžiams.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Bananas
    2 vnt
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Avižiniai dribsniai
    200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Paimkite vieną bananą ir sutrinkite šakute.
    2. Paimkite vieną bananą ir sutrinkite šakute.
  • Reklama
  • Kiaušinius su žiupsneliu druskos išplakti atskirame dubenyje.
    3. Kiaušinius su žiupsneliu druskos išplakti atskirame dubenyje.
  • Sumaišykite bananą su kiaušiniais, pienu ir cukrumi.
    4. Sumaišykite bananą su kiaušiniais, pienu ir cukrumi.
  • Reklama
  • Supilkite avižinius dribsnius ir gerai išmaišykite.
    5. Supilkite avižinius dribsnius ir gerai išmaišykite.
  • Supilkite tešlą į kepimo indą, uždėkite supjaustytą bananą ir padėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 30 minučių.
    6. Supilkite tešlą į kepimo indą, uždėkite supjaustytą bananą ir padėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 30 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai