Avižiniai dribsniai be virimo

Avižiniai dribsniai be virimo

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Nevirti avižiniai dribsniai – puikus pasirinkimas sotiems, greitiems ir maistingiems pusryčiams, kurie puikiai tiks visiems šeimos nariams, todėl į šį receptą verta atkreipti dėmesį. Avižinius dribsnius galite patiekti su uogomis, riešutais ar džiovintais vaisiais. Norėdami greitai pagaminti avižinius dribsnius, naudosime greitai paruošiamus dribsnius. Įpilkite šiek tiek cukraus ir sviesto, ši košė jums tikrai patiks. Geri pusryčiai yra sėkmingos ir produktyvios dienos raktas.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai
    1 stiklinė
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Sviestas
    50 gramų
  • Cukrus
    25 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Paimkite gilų dubenį, supilkite į jį išmatuotą kiekį avižinių dribsnių. Įberkite žiupsnelį druskos.
    2. Paimkite gilų dubenį, supilkite į jį išmatuotą kiekį avižinių dribsnių. Įberkite žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Įpilkite granuliuoto cukraus. Jei nenaudojate cukraus, paruoštą košę galite užpilti medumi ar sirupu.
    3. Įpilkite granuliuoto cukraus. Jei nenaudojate cukraus, paruoštą košę galite užpilti medumi ar sirupu.
  • Įpilkite stiklinę karšto pieno.
    4. Įpilkite stiklinę karšto pieno.
  • Reklama
  • Tada į avižinius dribsnius supilkite stikline verdančio vandens. Uždenkite dubenį lėkšte arba dangčiu ir palikite 4-5 minutes.
    5. Tada į avižinius dribsnius supilkite stikline verdančio vandens. Uždenkite dubenį lėkšte arba dangčiu ir palikite 4-5 minutes.
  • Po kurio laiko į košę įdėkite sviesto, išmaišykite ir patiekite.
    6. Po kurio laiko į košę įdėkite sviesto, išmaišykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai