Avietinis varškės pyragas

Avietinis varškės pyragas

4.8 (5 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Avietės – tai uogos, kurios puikiai pavers bet kokį patiekalą stebuklu. Todėl siūlau pažiūrėti, kaip pasigaminti varškės pyragą su avietėmis. Subtilūs varškės kepiniai puikiai papildo aviečių skonį. Geriau vartoti naudoti varškę arba ne mažiau kaip 9% riebumo. Jei namuose neturite aviečių, bet norite pyrago, pakeiskite jas serbentais, mėlynėmis ar bet kuriomis kitomis uogomis. Tau patiks!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Sviestas
    100 gramų (arba margarino)
  • Kepimo milteliai
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Varškė
    500 gramų
  • Avietės
    200 gramų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Cukrus
    100 gramų (įdarui)
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis
    1 vnt (įdarui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus persijokite su kepimo milteliais. Sudėkite atvėsusį sviestą, supjaustykite kubeliais. Sutrinkite iki trupinių.
    1. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Sudėkite atvėsusį sviestą, supjaustykite kubeliais. Sutrinkite iki trupinių.
  • Tada įmuškite kiaušinį ir sudėkite cukrų, užminkykite minkštą elastingą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą pus...
    2. Tada įmuškite kiaušinį ir sudėkite cukrų, užminkykite minkštą elastingą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Įdarui sumaišykite varškę, kiaušinį, grietinę, įprastą ir vanilinį cukrų, viską išplakite mikseriu iki vientisos masės.
    3. Įdarui sumaišykite varškę, kiaušinį, grietinę, įprastą ir vanilinį cukrų, viską išplakite mikseriu iki vientisos masės.
  • Kepimo formą ištepkite sviestu. Sudėkite į ją atšaldytą tešlą ir paskleiskite ją ant formos, suformuodami 4-5 cm aukščio šonus.
    4. Kepimo formą ištepkite sviestu. Sudėkite į ją atšaldytą tešlą ir paskleiskite ją ant formos, suformuodami 4-5 cm aukščio šonus.
  • Reklama
  • Supilkite įdarą ir ant viršaus dėkite uogas. Kepkite 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    5. Supilkite įdarą ir ant viršaus dėkite uogas. Kepkite 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
  • Atvėsusį pyragą išimkite iš formos ir pabarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    6. Atvėsusį pyragą išimkite iš formos ir pabarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai