Avietės tarkuotos su citrina ir cukrumi žiemai
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Jei iš aviečių žiemai nevirsite uogienės, o jas tiesiog sumalsite su cukrumi, jose išliks kur kas daugiau vitaminų ir skonio. O kad būtų dar sveikiau, įdėkite citrinos. Šiai uogienei imkite sausas ir be gedimo žymių avietes. Geriau neplauti, todėl turite būti visiškai tikri dėl uogų kokybės. Ši uogienė laikoma šaldytuve.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės1 kilogramas
-
Cukrus1.2 kilogramo
-
Citrina1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
-
2. Sudėkite avietes į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
-
4. Nupjaukite citrinos žievelę su balta dalimi ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas. Į avietes sudėkite citriną.
-
Reklama
-
5. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės kol cukrus ištirps.
-
6. Uogienę sudėkite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama