Avietės tarkuotos su citrina ir cukrumi žiemai

Avietės tarkuotos su citrina ir cukrumi žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Jei iš aviečių žiemai nevirsite uogienės, o jas tiesiog sumalsite su cukrumi, jose išliks kur kas daugiau vitaminų ir skonio. O kad būtų dar sveikiau, įdėkite citrinos. Šiai uogienei imkite sausas ir be gedimo žymių avietes. Geriau neplauti, todėl turite būti visiškai tikri dėl uogų kokybės. Ši uogienė laikoma šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    1 kilogramas
  • Cukrus
    1.2 kilogramo
  • Citrina
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
  • Sudėkite avietes į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
    2. Sudėkite avietes į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
  • Reklama
  • Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
    3. Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
  • Nupjaukite citrinos žievelę su balta dalimi ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas. Į avietes sudėkite citriną.
    4. Nupjaukite citrinos žievelę su balta dalimi ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas. Į avietes sudėkite citriną.
  • Reklama
  • Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės kol cukrus ištirps.
    5. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės kol cukrus ištirps.
  • Uogienę sudėkite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
    6. Uogienę sudėkite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai